Mihajlo Popesku, marketing naučnik i nekadašnji direktor istraživanja u kontroverznoj Kembridž analitici, gost je nove epizode podcasta "Život na srpskom".

Popesku nam otkriva zašto je prihvatio posao u kompaniji Kembridž analitika, i to nakon afera s Donaldom Trampom i Bregzitom, i objašnjava kako zapravo ceo taj sistem funkcioniše.

Pogledajte još:

Odgovara na teorije zavere o prisluškivanju preko mobilnih i čipovanju kroz vakcine. Iz svog ugla daje korisne savete o tome kako koristiti društvene mreže, pojašnjava našu ulogu u tom svetu i posle ovog razgovora znaćete da li nas prate, kako i zašto.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar