Kako su Vidojković i Kulačin proslavili kupovinu novog omiljenog srpskog kluba

Podcast 19. jan. 202213:22 > 13:51
Podeli:

Nenad Kulačin i Marko Vidojković su jednu od svojih najnovijih epizoda podkasta "Dobar, loš, zao" (DLZ) započeli adaptacijom himne fudbalskog kluba Sautempton – "novog omiljenog srpskog fudbalskog kluba" – na srpski.

„Nemam novčanik, a i da imam, slabo para imam u njemu, ali sa tim parama koje imam u novčaniku mogu da radim šta hoću, je l’ tako? Očigledno, po Zekićki i Brnabićki ne”, zaključio je na samom početku Vidojković.

On je istakao i da mu je neverovatno da se vodi polemika „od strane bande koja je platila 600 miliona evra 5 godina televizijskih prava za prenošenje Premijer lige, oko toga što je jedan bogataš deo svog pogatstva uložio u fudbalski klub“.

Kada je reč o Orlićevoj izjavi da je Sautempton kupljen „narodnim parama“, Vidojkoviću je ona još neverovatnija.

"Siguran sam da njemu treba da skinu kapu svi oni koji ga sada pljuju, jer je on našao način da ih zezne. Oni će sada da plaćaju i Sautemptonu preko tih 600 miliona", nadovezao se Kulačin.

I Vidojković i Kulačin došli su do zajedničkog zaključka – Sautempton je simpatičan klub, ima lep grb, Šolak je pokazao kako se radi posao, sada imaju za koga da navijaju i sva sreća pa MTS nije kupio nijedan klub.

BONUS VIDEO Milan Ćulibrk u DLZ: Drugi krug, Vučićev poraz!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar