DLZ i Vesna Rakić: Kengur sa ražnja za Srpsku novu godinu

Podcast 12. jan. 202220:02 > 20:06
Podeli:

Prvo izdanje DLZ u 2022 i odmah totalni haos! Pre svega, voditelji konačno imaju fudbalski klub za koji će ubuduće navijati - Sautempton! Obavezno štivo je i razapinjanje Novaka Đokovića na krst u Melburnu, na pravoslavni Božić, uz Rio Tinto marš iz Srbije, a možda ipak i ne. Tu je i blagi osvrt na svečanost u Republici Srpskoj povodom proširenja američkih sankcija Miloradu Dodiku.

Gošća Nenada Kulačina i Marka Vidojkovića je profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić, koja je odgonetnula mnoge misterije vezane za predstojeći referendum, predstojeće izbore i postojeće i predstojeće američke sankcije svim nevaljalcima zapadnog Balkana. Sve se naravno moralo zaliti rakijom od koale i zasladiti tortom od tasmanijskog đavola.

U Magarećem kutku moći ćete da vidite zašto Božu Spasića zovu Simo Spasić.

DLZ, samo na našem portalu. Uživajte u ovoj epizodi, gledajte je s prijateljima i večeras i za doček Srpske nove godine i ne nervirajte se zbog Noleta.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: Utisak Nedelje Vesna Rakić Vodinelić, Miodrag Jovanović i Milan Antonijević

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar