Rakijica u Srbiji leči sve, a šta je sa džointom?

Lifestyle 24. dec. 202016:10 > 16:45
Podeli:

Komisija Ujedinjenih nacija za opojne droge je na preporuku Svetske zdravstvene organizacije uklonila kanabis iz kategorije najopasnijih narkotika, Severna Makedonija će dekriminalizovati i legalizovati marihuanu u turističkim mestima, a šta sve to znači za Srbiju? U novom podcastu "Život na srpskom" Irena Molnar iz organizacije "Re Generacija" daje odgovor na to pitanje, ali ukazuje i na druge probleme koji se tiču psihoaktivnih supstanci, noćnog života, i, uopšte, života mladih u Srbiji.

Između ostalog, saznajemo šta se dešava ako te policija uhvati sa džointom, šta roditelje zanima o drogama i kako je korona uticala na upotrebu narkotika.

Pročitajte još:

„Život na srpskom“ je novi lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar