Igor Jurić: Policija je kasno krenula u potragu za Matejem

Podcast 13. jan. 202213:00
Podeli:

U Srbiji u 2020. godini od 1147 nestale dece, 44 nije pronađeno. Brzo reagovanje je ključ uspeha u bilo kojoj potrazi za nestalim licima. Šta je to Amber alert i zašto se ministar Vulin protivi njegovom uvođenju? Država je glavni krivac za slučaj Malčanski berberin. Kako rade socijalne službe u Srbiji? Ko proverava kako žive deca u hraniteljskim porodicama? Koliko je opasno internet zlostavljanje? Zašto je vršnjačko nasilje u porastu i ko je odgovoran? Gost: Igor Jurić, Centar za nestalu i zlostavljanu decu.

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: MUP Srbije rekonstruisao kretanje Mateja Periša

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar