Pitajte Đuru: Da li je sneg jedini krivac za oborena stabla

Podcast 30. dec. 202113:16
Podeli:

Da li je sneg jedini krivac za oborena stabla u Košutnjaku? Šta činiti kad vam rođaci prodaju nasledstvo uz pomoć advokata i sudija? Hoće li BG voz nestati ili će biti deo saobraćaja glavnog grada? Šta se dešava sa pešačko-biciklističkom stazom na mostu preko Ade? Hoće li se širiti Makiški put kako bi se lakše odlazilo sa Ade? Dokle je stigao projekat podvožnjaka ispod pruge u Bulevaru umetnosti na Novom Beogradu? Kad će Most na Adi dobiti svoj vrh i kad će na istom da prorade liftovi? Kome prijaviti priključenje cevi aspiratora u dimnjak zgrade? Hoće li iko rešiti problem nehigijenskih naselja i paljenja guma?

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: SNS protivpravno raspolaže našim podacima

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar