DLZ i Sara El Sarag: Tko je to tamo prijetio klanjem

Podcast 03. nov. 202120:01 > 20:26
Podeli:

Vrela je jesen u Srbiji, a nova epizoda DLZ još vrelija! Nenad Kulačin i Marko Vidojković apelovali su na predsednikove savetnike da mu zabrane da gleda DLZ, jer blam je da režim na svaka dva dana jedan podkast označava kao svog najopasnijeg političkog protivnika.

Temeljno je obrađena reakcija vlasti na svedočenja iz Hrvatske u kojima se u istoj rečenici pominju Vučić i pretnje klanjem. Svi ćete napuniti gaće kada čujete kako je Jadranka Joksimović sa bezbedne udaljenosti od više hiljada kilometara odbrusila Tanji Fajon, a zajedno ćemo proslaviti dogovor vlasti i populističkog dela opozicije oko izbornih uslova.

Advokatica Sara El Sarag biće pravo osveženje za gledaoce. Vedra, neustrašiva, pametna i duhovita, idealna je kandidatkinja za novog javnog tužioca, iako je „parničar“. Teme razgovora bile su ukidanje slobode govora i mišljenja predviđenim izmenama Krivičnog zakonika, štrajk advokata, predviđene pravosudne izmene Ustava i hrabrost sudija u Beogradu u van njega.

U Magarećem kutku gošća je polagala ispit pred DLZ komisijom, a poseban plus je dobila kad je opsovala, a da to nije ni primetila.

DLZ, samo na našem portalu. Ne zaboravite da podelite ovu epizodu!

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: Milivojević: Prljavim gaćama neka se bavi SNS 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar