DLZ i Cvijetin Milivojević: Čale i Mali beže prvi!

Podcast 27. okt. 202119:59 > 20:04
Podeli:

Vaš omiljeni dvojac našao se u nebranom grožđu zbog najavljenih izmena Krivičnog zakonika, koje će, ako budu usvojene, staviti katanac ne samo na DLZ, već i na svaka usta koja kritički govore o vlastodršcima. Samo u ovoj emisiji, voditelji su napravili 178 krivičnih dela po najavljenim dopunama famoznog člana 149.

Dok novi Zakon ne stupi na snagu, ostalo je taman dovoljno vremena da kažu sve što im je na duši, pa su tako analizirali zbog čega predsednik Vučić tako bedno i neuverljivo zastupa svog sina, umesto da Danilo, kao odavno punoletno lice, stane pred kamere i kaže šta je istina, a šta preterivanje od svega što se priča o njemu. Usledilo je malo slavlje povodom trinaestog rođendana mafijaške hobotnice SNS, kao i gađenje nad javnim druženjem nekada slavnog, a sad očigledno propalog glumca Džonija Depa, sa poslednjim evropskim diktatorom.

Uvek drag gost Nenada Kulačina i Marka Vidojkovića bio je Cvijetin Milivojević, koji je britkim umom i vedrim duhom vešto analizirao bolne teme poput logoreje Ane Brnabić, Vučićevih obećanja, rezultata pregovora vlasti i opozicije, uz pitanje svih oitanja – šta činiti u aprilu, bojkot ili izlazak na nedemokratske izbore u režiji zaštitnika srpske dece (ali samo one koja rastu u domovima privilegovanih članova mafije).

U Magarećem kutku Vojislav Šešelj drži malo predavanje Marku Vidojkoviću kako se psuje pred kamerama i to na nacionalnoj frekvenciji.

Uživajte, DLZ, samo na našem portalu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar