Nenad Kulačin je ozdravio i vratio se u studio!

DLZ je konačno onaj stari dobri podkast u kome Marko Vidojković i on neprekidno upadaju jedan drugom u reč. U centru pažnje voditeljskog dvojca bili su poseta Novaka Đokovića Vučićevom propagandnom spotu, dovlačenje građana BiH na Novi Beograd radi turizma i izborne krađe, nova avantura šabačkog naprednog čekićara (razbijanje flaše devojci o glavu) i pad crnogorske Vlade.

Gost najnovijeg izdanja DLZ je pretalentovani prepametni i predobri pesnik, pisac i reper, Marko Šelić Marčelo. Marčelo širi optimizam, nadu i veru u bolje sutra čak i kad ne postoje, zbog njegovih mudrosti ćete gledati ovu epizodu triput, ma, toliko je bio dobar da je jednom od voditelja palo na um kako bi mogao i da se kandiduje za predsednika.

U Magarećem kutku ćete čak dvaput slušati i gledati Čaleta, a zamalo biste i triput, da se odluke u emisiji ne donose konsenzusom. DLZ samo na našem portalu! Podelite ovu epizodu na Fejsbuku i Instagramu, dok su još u Evropi. Tviter se podrazumeva.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: DLZ i Đorđe Vukadinović: Srećan nam peti rođendan

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare