DLZ i Dragan Đilas: „Vučić pravi vladu sa SPS, nemoj da se foliramo“

Podcast 18. maj. 202220:01
Podeli:

Prva epizoda podkasta "Dobar loš zao" koju urednik Vesa gleda sa nebesa je pred vama. Nenadu Kulačinu i Marku Vidojkoviću teško je palo ovo snimanje, ali jedan veliki mudrac odavno je otpevao "Show must go on" i tako su autori prvi deo emisije posvetili Vučićevim mračnim prognozama, da ćemo biti gladni, da nas ovog leta čeka teška zima, pa se to pretvorilo u kukumavčenje o tome da bi Holivud sad snimao dvadeset Marvel debilizama u Srbiji, samo da smo lupili sankcije Rusiji. Ali nismo. Zašto nismo? E, to je tajna.

POGLEDAJTE JOŠ

Gost u ovoj epizodi je predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas, koji je dobio priliku da iznese svoje viđenje o vanrednim beogradskim izborima, svojoj poziciji unutar opozicije, kakav je osećaj kad na naslovnim stranicama tabloida nema, ne samo njega, već i ostalih uobičajenih opozicionih meta, a izneo je i svoju viziju budućnosti Srbije, koja i pored visokih kvota na kladionicama, ipak može biti normalna.

U Magarećem kutku autori forsiraju Čaleta, pošto je uskoro možda više neće toliko biti u medijima.

DLZ, samo na našem portalu, brutalan, surov i smešan, po meri gledalaca, autora i našeg večnog urednika.

BONUS VIDEO: DLZ i Čedomir Čupić: Govor na Đurđevdan, sankcije na Vidovdan

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar