Najnovija epizoda podkasta koji vas vraća na fabrička podešavanja "Dobar loš zao" počela je tucanjem uskršnjim jajima. Marko Vidojković pobedio je Nenada Kulačina, a onda je svoje jaje razbio o sto, kako bi se zajednički slastili. Prvi deo emisije je, osim Uskrsu, posvećen pomahnitalom srpskom predsedniku, koji sladostrasno obećava da neće uvesti sankcije Rusiji i seljački pljuje po inače izvanredno sročenom izveštaju Fridom hausa o Srbiji. A tu je i Vesić u blagom šizofrenom cepanju.

Najbolji gost koji je mogao da dođe u DLZ posle člana SNS je doajen novinarstva i neumorni borac za slobodu, Rade Radovanović. Preiskusni Rade je izanalizirao političku situaciju u Srbiji tako da će svakome biti jasno kako se treba postaviti u budućnosti, šta treba da nam budu prioriteti i kako spojiti gađenje prema zlu i organizovanom kriminalu kojim diriguje vrh države sa činjenicom da nam je isti taj vrh, odlukom zapada, poslednja šansa da se izvučemo iz smrtonosnog ruskog zagrljaja. Rade, koji je autor sjajnog dokumentarnog romana „Smeh pod vešalima“ komentarisao je situaciju na Kosovu i Metohiji, gde oružani napadi na policiju postaju svakodnevica.

U Magarećem kutku videćete kako Čale češanjem glave pomaže sebi da sroči proširenu rečenicu.

DLZ, samo na našem portalu!

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: DLZ i Bratislav Jugović: Povlačenje Vučića sa čela stranke je kraj SNS

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram