Nova epizoda omiljenog režimskog podkasta "Dobar loš zao" je pred vama! Kao što možete da pretpostavite, dobar deo prvog dela emisije autori Nenad Kulačin i Marko Vidojković potrošili su na raspravu o novom omiljenom detalju predsednika Vučića - njegovim rolkama.

Dužno poštovanje ukazano je želji kosovskih Srba za naoružanjem, kao i putovanju Kristofera Hila iz penzije ka fotelji novog američkog ambasadora u Beogradu. Autori su iskazali zabrinutost za ministra policije gosn Vulina, koji je izgleda toliko zabrazdio da robu nosi sa sobom čak i kada obilazi policijske pse koji njuše narkotike. Glavna zvezda ovog dela emisije bila je ipak studentkinja generacije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, odsek psihologija, Dijana Hrkalović, tačnije njeno hapšenje. U stvari, ipak ona, a ne hapšenje. U skladu sa tradicijom, kad god se pomene bivša generalna sekretarka MUP naši voditelji nisu uspeli da usaglase svoje stavove o njoj.

Gost u novoj epizodi DLZ bio je novinar i pobunjenik Srđan Škoro. Škoro je toliki pobunjenik da je Kulačinu i Vidojkoviću poklonio šolje sa natpisom POBUNA. Iskusni novinar tvrdi da je ujedinjenje u jedan demokratski front i opšta pobuna jedini način da se suprotstavimo krvoločnom režimu Aleksanda Vučića.

U Magarećem kutku moći ćete da uporedite, ko je bolji pevač pred kamerama, Dodik ili Vučić (Dodik, naravno), i zašto mučeni Sima pozeleneo.

DLZ, samo na našem portalu. Uživajte i podelite ovu epizodu sa istomišljenicima i neistomišljenicima.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)