Novo izdanje DLZ je pred vama, a u njemu novi sumanuti građevinski poduhvat beogradskih dahija - kopanje metroa u sred vodoizvorišta u Makišu! Dužna pažnja posvećena je zrenjaninskom ogranku Vijetkonga, a gledaoci će imati priliku da čuju i vide advokate koji će Nenada Kulačina i Marka Vidojkovića braniti od Aleksanrda "Šupića", kako ga je na fejsbuku nazvao jedan fan DLZ.

Pravi gost u pravom trenutku je politikolog Boban Stojanović, kome se slučajno, a u skladu sa nepisanim običajima DLZ, zapatio nadimak Biban. Biban je i ovog puta razvalio sa svojim brutalnim i otvorenim procenama političke situacije u Srbiji, a zajedno sa autorima DLZ, došlo se i do najbolje strategije kako postupiti na predstojećim nedemokratskim izborima u aprilu, tako da oni označe početak Vučićevog političkog kraja.

U Magarećem kutku bićete svedoci najvećeg moždanog baga u istoriji javnih nastupa, a na kraju emisije moći ćete i da zaigrate kolo.

DLZ, samo na našem portalu! Ne zaboravite da podelite ovu epizodu na svojim društvenim mrežama.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Utisak nedelje: Milica Vučković, Dobrica Veselinović i Boban Stojanović 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (3)