DLZ i Andrej Josifovski: Gangulina na „Kulčini“

Podcast 10. nov. 202119:55 > 20:01
Podeli:

Dobrodošli u 185. izdanje najproblematičnijeg podkasta na srpskom, "Dobar loš zao"! Nenad Kulačin i Marko Vidojković najpre su se poradovali pismu američkih kongresmena u kom se prvi put jasno govori kakav je srpski režim, a onda su se zabrinuli, jer zna se kako možeš da prođeš ako baš sve prepustiš Amerima. Neizbežno, morala se komentarisati izjava nedelje Aleksandra Vučića, da je Robin Hud, a zatim i izjava za medije Danila Vučića o tome zašto mu je bio zabranjen ulazak u Crnu Goru, koja se nije desila. Na koncu prvog dela emisije, došlo je do detaljne analize školskih dana Aleksandra Šapića u kojima su autori DLZ pronašli razlog tananosti njegovog bića, koje posle više od godinu dana reaguje na fore iz vašeg omiljenog podkasta, te poseže za milionskim odštetnim zahtevima.

Docent na Arhitektonskom fakultetu i konceptualni umetnik, Andrej Josifovski Pijanista bio je gost u ovoj epizodi, a povod je bio njegova najnovija instalacija „Kašika za gladne“, koju su autori protumačili kao delo posvećeno njima, jer od jela „na kašiku“ možda više vole samo ona sa ražnja. Lik koga vole mnoge majke, strine, kumovi i golubovi vrlo brzo je pokazao i zašto je to tako, kada se silinom argumenata obrušio na sve što muči Beograd i Beograđane. Saznaćete da li će ući u politiku i kako ćemo od danas zvati „Kulu Beograd“.

U Magarećem kutku moći ćete da se prisetite kako je Mlađan Dinkić u prethodnom životu izbačen iz skupštinske sale, jer je nosio farmerke.

DLZ, samo na našem portalu. Podelite ovu epizodu, ako volite Pilote i imitiranje dečijih glasova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar