Darko Mitrović u DLZ: Vulin je hologram

Podcast 03. mar. 202109:39
Podeli:

Dan uoči rođendana Darka Mitrovića, ekipa Dobar, loš, zao je odlučila da mu povodom divnog dana pokloni učešće u ovoj emisiji i to kao izraz zahvalnosti zbog činjenice da su upravo zbog njega pod kontrolu REMa stavljene televizije Nova S i N1. Naravno da su se zbog ovakve odluke REMa svi zajedno us..li, pokrili ušima i priredili emisiju koja je obilovala – bipovima.

Emotivnija polovina „Mentalnog razgibavanja“ je objasnio ko ga sve proganja i prati. Napravio je spisak pretnji koje su mu najviše prirasle srcu. Izneo je revolucionarnu tvrdnju da Vulin ne postoji, da se radi o hologramu, ali i još slobodniju tezu da smo svi mi biološka deca Aleksandra Vučića.

Daretu je posebno prirasla srcu priča o tome kako se jedan mali Sarapa nabio na eksere zbog kojih je počeo da pije i usled čega mu je poremećen centar za ravnotežu. Biće, kako kaže Dare, da je taj ekser i dalje u Sarapi.

Naravno da ovakva emisija ne bi bila vredna pažnje da i u njoj nije bilo reči o četvrtku kojeg teško da će biti, Kokezijaniji u kojoj se nalazimo, kao i o jednom tigrovom oku.

Večerašnja epizoda Dobar, loš, zao je sva u rođendanskoj atmosferi, jer dan posle Daretovog je i rođendan našem predsedniku, a nešto ranije je svoj rođendan, i to prvi, proslavio i najbolji portal u Srbiji – Nova.rs. Upravo na ovom portalu, večeras od 20 sati možete da pogledate novu epizodu DLZ sa Darkom Mitrovićem, a ko više voli televizore, nemojte da propustite Nova S od 23h. Reprizni terminu su četvrtkom u terminu za školski program od 10,30h i subotom od 23h.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar