DLZ i Đorđe Vukadinović: Porfirije je naš!

Podcast 24. feb. 202119:57 > 19:59
Podeli:

Autori prvog srpskog političkog špageti isterna Dobar,loš, zao i njihov gost Đorđe Vukadinović, analitičar i bivši narodni poslanik, jedinstveni su u oceni da će novoizabrani patrijarh Porfirije apsolutno biti na strani naroda, a protiv vlasti kada za to bude došao trenutak. Dok se Vukadinović uzda u Svetog duha, Vidojkoviću i Kulačinu je obećavajuće to što novi patrijarh sluša Džoj Divižn.

Bez obzira što je, s pravom, prigovorio svojim domaćinima da ga dugo nizu zvali u DLZ, Vukadinović je maestralno analizirao našu društvenu stvarnost, i premijerno komentarisao priloge u Magarećem kutku. Posebno su mu bili inspirativni Ana Brnabić i Goran Vesić, dok je potpuno zanemeo kada je video kakav je šou program priredio Dragan Marković Palma na srećnoj televiziji i to u trenucima kada se ceo region opraštao od Đorđa Balašević. Duh Panonskog Mornara bio je prisutan tokom cele emisije što je i bio način da se i DLZ oprosti od velikog umetnika i čoveka.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar