Bend The Rolling Stones je početkom avgusta završio evropsku turneju kojom proslavlja 60 godina rada koncertom u Berlinu. Dan kasnije, u podcastu "Život na srpskom" razgovaramo s čuvenim Brajanom Rašićem, koji je decenijama pratio Stonse kao njihov zvanični fotograf.

Mik Džeger je, kaže, „očigledno vanzemaljac“, misli da Rolingstonsi možda nikad neće prestati da postoje, a iza scene cela priča izgleda mnogo drugačije nego kad su na bini.

Pogledajte još:

Pred Rašićevim objektivom našle su se i mnoge druge planetarne zvezde, kao što su Dejvid Bouvi, Duran Duran, Tina Tarner, ali i aktuelna Rijana, Lejdi Gaga, Tejlor Svift…

Sada je u penziji, živi na relaciji Beograd-London i ovom prilikom daje nam miks sećanja i aktuelnih dešavanja u njegovom privatnom i profesionalnom životu.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram