Zoran Bukvić iz UG Ulice za bicikliste u novom podcastu "Život na srpskom" daje pogled na Beograd koji bi trebalo da zanima ne samo bicikliste, već i vozače automobila, pešake, trotinetaše, pa čak i korisnike gradskog prevoza.

Sve više ljudi koristi bicikl kao prevozno sredstvo, ali koji su sve problemi s kojima se susrećeš dok pokušavaš da stigneš do posla na dva točka? Po ulici ili trotoaru? Gde je sve Srbija „trapava“ u odnosu na svet kad je u pitanju biciklistički sabraćaj? Postoji li rat između biciklista i trotinetaša? Da li je ok uneti bajs u gradski prevoz? Kakav bicikl je idealan za Beograd? To su neka od pitanja kojih se Zoran Bukvić dotakao u razgovoru s Anom Kalabom, autorkom podcasta „Život na srpskom“.

Pogledajte još:

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)