Aleksina u bolnici
Aleksina u bolnici; Foto: Instagram/alexinagraham

Britanska manekenka Aleksina Grejam otkriva da je bila hospitalizovana zbog koronavirusa i da je imala teške simptome bolesti.

Aleksina ima 30 godina i na Instagramu je objavila fotografiju iz bolnice, sa infuzijom i maskom na licu, a sada, pošto joj je bolje, puštena je kući gde se oporavlja od bolesti.

„Bilo je strašno. Povraćala sam i bila na šolji istovremeno, nekoliko puta u toku tog prvog dana. Pojavila se groznica i onda i jeza. Glava mi je pulsirala, gubila sam dah, izgubila sam sposobnost da normalno izgovaram cele rečenice, moja pluća mi jednostavno nisu davala, u grudima me je stezalo i nisam mogla da idem u kupatilo i da se vraćam iz njega sama. Trebala mi je pomoć da ustanem i legnem u krevet, a čak je bilo bolno i da jedem“, piše na Instagramu Aleksina.

Alexina Graham
Foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Ona apeluje na svoje obožavaoce da poslušaju preporuke nadležnih i da ostanu kod kuće.

Pročitajte još:

Petog dana bolesti kaže da je počela da se oseća bolje, a sedmog, to jest prekjuče, napisala je da se i dalje odmara, i zahvalila se svim dobrim ljudima na pozitivnim vibracijama.

„Vidim na vestima da se ljudi i dalje okupljaju, i da neki čak prave i kućne žurke! Molim vas sve da se povučete u izolaciju samo sa onima sa kojima živite“, upozorava ova lepotica.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram