Čovek koji već četiri godine nosi svoj penis na ruci

Zdravlje 02. avg. 202014:13
Podeli:
Foto: printscreen youtube/The Sun

Muškarac kojem je penis otpao zbog infekcije postao je prvi čovek kojem je novi polni organ presađen na ruku - ali odlaganja usred pandemije koronavirusa uticala su na to da mu polni organ na ruci stoji već četiri godine i nema izgleda da će se to uskoro promeniti.

Malkom Mekdonald prošao je kroz skupu proceduru nakon dugogodišnje infekcije perineuma, zbog koje je njegov penis postao crn i otpao 2014. godine.

Ispričao je za „San“ kako je postao veoma usamljen i okrenuo se alkoholu nakon što je „izgubio muškost“, ali da je povratio nadu nakon pionirske operacije. Njegov „Džimi“, kako Malkolm u šali naziva svoj polni organ, trenutno je prikačen za ruku – a on se nada da će ga jednog dana vratiti među noge.

„Naravno da je ludo – imati penis na ruci. Čak ni sada nisam navikao na to. Ali kada razmislite, to je zaista neverovatno“ priča Malkom za „San“.

On se i dalje seća užasnog trenutka kada je svoj penis bacio u kantu za đubre. Bio je potpuno očajan. Njegov lokalni lekar u Norfolku uputio ga je na dr Dejvida Ralfa, stručnjaka za rekonstrukciju falusa u Univerzitetskoj bolnici u Londonu. Profesor Ralf rekao mu je da bi mogao da dobije novi penis, ali prvo prišiven na ruku, gde bi trebalo da ostane dve godine pre nego što se eventualno premesti u prepone.

Malkom, koji je inače otac dva deteta, rekao je da ga je oduševilo to što su lekari uspeli da mu naprave novi penis i da ga ušiju za ruku, a od njih je tražio da mu povećaju veličinu polnog organa za dva inča (5 centimetara).

Pročitajte još:

Četiri godine kasnije, on još uvek živi s penisom na ruci, a gde god ide, nosi majice i košulje sa dugim rukavima. Neki su ipak primetili šta ima na ruci, ali on se trudi da sve uvek okrene na šalu.

„Sve razumem. Ne vidite svaki dan čoveka sa penisom na ruci. Naravno da vidim smešnu stranu svega – moram. Nemam drugu opciju. Da se ​​nisam smejao Džimiju na ruci, bio bih gotov“, rekao je Malkom.

Penis je trebalo da bude premešten na odgovarajuće mesto još 2018, ali mu je bilo loše i operacija je odložena. Najnovija operacija bila je zakazana za aprilu, međutim, pandemija kovida 19 poremetila je te planove.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Komentari

Vaš komentar