Podeli
Foto:[email protected] Pennypacker

Britanski "The Sun" objavio je užasnu fotografiju devojke koja je uhapšena zbog krađe - njena transformacija u poređenju sa ranijim fotografijama je zaista stravična.

Elizabet En Penipeker uhapšena je u Pensilvaniji jer je ukrala automobil svoje prijateljice. Na fotografiji koja je snimljena prilikom hapšenja, Elizabet izgleda blago rečeno užasno – njeno lice je prekriveno krastama i ranama, a njen pogled deluje potpuno prazno i izgubljeno.

foto: East Pennsboro Township Police

“The Sun” je objavio fotografije koje je pronašao na njenom Fejsbuk profilu, na kojima ona izgleda poptuno drugačije. Jasno je da su je to tako drastične promene doveli narkotici, iako se ne navodi koje je tačno uzimala.

Ona ima samo 26 godina, a policija je traži još od januara.

Posted by Elizabeth Pennypacker on Петак, 24. мај 2019.

Pročitajte i:

Poternica za njom je izdata nakon što ju je prijavila osoba koja je tvrdila da joj je Elizabet uzela automobil bez dozvole. U pitanju je žena sa kojom je Elizabet živela, navodi policija. Elizabet joj nije ukrala samo auto, već i telefon i platnu karticu. U međuvremenu je podizala novac, a policija je u kući Elizabetine žrtve otkrila i lulu za pušenje kreka.

Tragična transformacija ove devojke najbolja je kampanja protiv droga – njeno lice pokazuje koliko zloupotreba supstanci može da vam ugrozi život i uništi zdravlje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar