Podeli
Zagreb
Foto: Denis LOVROVIC / AFP / Profimedia

Neimenovana anesteziološkinja iz jedne zagrebačke bolnice koja je obolela od kovida 19, objavila je na društvenim mrežama da mediji ne izveštavaju baš sasvim realno o stanju sa korona krizom.

Onima koji misle da je korona zavera je poručila:

“Da gledate što gledamo mi, nabili biste svi te maske na njonje i ne biste ih skidali šest meseci. I sedeli bi doma, umesto po kafićima, rođendanima, krizmama i svadbama. Jer nikako da shvatite, da ako i ne ubije vas, ubiće vaše starije i slabije”, poručila doktorka čiji status je prenela zagrebačka N1 tv.

Navela je da je situacija grozna, kako kaže, “baš grozna i za pacijente i za osoblje”.

Pročitajte još:

“Prenatrpana, depresivna, haotična, kritična, zabrinjavajuća svakodnevnica koja utiče na sve nas i profesionalno i privatno”, napisala je.

Navela je da njene kolege i ona više ne broje smene, da mnogi dežuraju po četiri, pet dana vikenda u mesec dana i da imaju po šest dežurstava u dve sedmice.

“Da vidimo bar tračak nade da će sve skoro proći, da će ljudi koje lečimo nakon par čarobnih lekova ‘skočiti’ izlečeni, bilo bi lakše. Ovako… sve se više punimo, punimo i punimo… Što se više puni bolnica, to se više puni i intenzivna…”, navela je.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar