Dom zdravlja Zemun
Dom zdravlja Zemun; Foto: Nova.rs

Smejali smo se pre godinu dana kad su lekari kao jednu od glavnih mera zaštite navodili pranje ruku. To smo, kako se komentarisalo - radili i pre korone. Ali neke stvari se u Srbiji ne menjaju ni s pandemijom, što jako dobro ilustruje i snimak iz Doma zdravlja u Zemunu koji nam je poslao čitalac.

U toaletu Doma zdravlja u Zemunu su pored lavaboa vidno istaknuti plakati sa detaljnim uputstvom za pravilno pranje ruku. Preduslov da dobro operemo ruke valjda je sapun. Ukoliko krenete u lokalni Dom zdravlja, ne zaboravite da ponesete svoj, jer kako se vidi u snimku – nema ga.

Naš čitalac nam je rekao da je obavestio zaposlene u Domu zdravlja da u toaletu usred pandemije nema sapuna, i da su na njegovu opasku svi ostali nemi, a situacija je ostala ista.

„Možda i nisu oni krivi. Možda ne dobijaju sapun. A ako ga dobijaju moguće je da ga neko prisvoji, kod nas svako krade ko šta može. Neko ogromnu lovu, neko WC papir i sapun“, rekao je on za naš portal.

Kakva su vaša iskustva iz Domova zdravlja? Da li su čisti, ima li tople vode i sapuna u toaletima? Pišite nam u komentarima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare