dijabetes
Boža Maljković Foto: Promo

Iskustvo legendarnog trenera.

Legendarni košarkaški trener, koji je osvajao trofeje „od Urala do Gibraltara“, i aktuelni predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, danas i te kako ima razloga da bude ponosan na svoju karijeru. Ipak, Božidar Maljković je, kao retko ko, tokom svoje više nego uspešne karijere promenio čak sedam država u kojima je radio i živeo. Zbog svog izuzetno dinamičnog zanimanja je međutim, sem ovacija, „zaradio“ i podmuklu hroničnu „bolest 21. veka“.

„Zahvaljujući mojoj stresnoj profesiji, zaradio sam dijabetes tip 2. Na sve to, nisam baš bio ni disciplinovan u ishrani“, počinje svoju priču čuveni košarkaški trener Božidar Maljković, koji je proteklih decenija vodio ekipe Radničkog, Crvene zvezde, Jugoplastike, ali i Limoža, Panatinaikosa, Unikahe, Lokomotive… ali i jedini trener kome je pošlo za rukom da vodi i Barselonu i Real.

To je sve, naravno, uzelo i danak u njegovom zdravlju.

„Kao košarkaškom treneru u sekundi mi se sve menjalo, ili ti se ruši ceo svet ili te slavi. Dakle, imao sam težak, profesionalni izazov. A uvek sam se trudio da moje ekipe budu najbolje. Poneki igrač svojom glupošću mi je dizao šećer, to je sigurno, i poneki novinar, i da ne ulazim sad u to, lista bi bila dugačka.“

Duže od deset godina Boža Maljković bori se sa šećerom, prvenstveno terapijama koje su mu propisivali lekari. A onda je odlučio da promeni pristup.

Foto: Promo

„Preko mojih prijatelja sam prvi put čuo za CuraLin i odmah mi se dopalo to što dolazi iz jedne ozbiljne zemlje kakva je Izrael, koja je odgajila mnoge naučnike svetskog formata i promenila istroriju sveta… A drugo što mi se dopalo jeste to što u CuraLin-u nema ni miligrama hemije. Ja sam skoro počeo da ga koristim i već sam sasvim „skinuo“ šećer i on je sad u granicama normale.“

Pročitajte još:

Boža Maljković je samo jedan od mnogobrojnih korisnika biljnog suplementa CuraLin. Reč je o 100% prirodnom dodatku ishrani, koji su 2016. proizveli lekari Kliničkog centra u Tel Avivu u Izraelu, i namenjen je onima koji boluju od dijabetesa tip 2. Svoja znanja izraelski naučnici zasnovali su na iskustvima medicine ajurveda, stare hiljadama godina, pa je iz tog razloga ovaj preparat potpuno prirodan i neškodljiv. U svojim laboratorijama usavršili su odnos različitih biljaka, među kojima su kurkuma, cimet, amla, gorka dinja, srebrna svilenica, piskavica, jambolan, ali i biljke koje rastu na obroncima Himalaja kao što su swertia chirayita (chiretta) i nepalski kutki. Efekti su vidljivi već nakon sedam dana pravilne upotrebe, što nije svojstveno nijednom drugom biljnom preparatu!

CuraLin je, zbog svojih rezultata, već prisutan na čak 55 tržišta širom sveta – u SAD, Engleskoj, Kini, Italiji, Austriji, Španiji…, a od sada je dostupan i na području bivše Jugoslavije. CuraLin je prihvaćen od Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, testiran i odobren od referentne laboratorije u Kragujevcu i registrovan u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije.

Sa CuraLin-om su upoznati i endokrinolozi Kliničkog centra Srbije.

Dr Miloš Stojanović Foto: Promo

Dr Miloš Stojanović, specijalista interne medicine sa supspecijalizacijom iz endokrinologije, koji već 30 godina radi na Institutu za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma pri KCS, objašnjava da kombinacija klinički ispitanih biljaka utiče na snižavanje nivoa glukoze (šećera) u krvi i pomaže u regeneraciji i odmašćivanju beta ćelija pankreasa, koje su direktno zadužene za proizvodnju i distribuciju prirodnog insulina u organizmu.

U efikasnost suplementa uverio se i naš legendarni trener i zato svoje iskustvo deli vrlo rado:

„Nikada se nisam bavio ni tim lažnim marketingom ni prodavao šećernu vodicu, a definitivno i kategorički tvrdim da je suplement CuraLin veoma dobar. Svim prijateljima kojima sam ga preporučio, a ima ih raznih zanimanja, od profesora, doktora nauka, akademika, do najobičnijih ljudi, suplement CuraLin je pomogao da tu opaku bolest primire i svedu na normalu. Ima čak i slučajeva gde su se ljudi skinuli sa insulina i zahvaljujući CuraLin-u žive normalan život. I mnogima iz košarkaške familije, a ima ih baš, baš mnogo, kao i roditeljima mojih igrača, preporučio sam CuraLin i svi me danas zovu da se zahvaljuju za suplement koji je veoma dobar“, zaključuje Maljković i poziva „sve da ga što pre probaju, i da ne gube vreme“.

U Srbiji se može naručiti putem veb-sajta www.curalife.rs ili pozivom na telefone: 011 777 33 55; 063 36 87 78; 069 62 69 72.

BONUS VIDEO: Svaki osmi građanin Srbije boluje od dijabetesa

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar