Zlatibor letnja sezona
Zlatibor letnja sezona Foto:Slavica Panić/Nova.rs

Evo kako izgleda branč paket.

Zlatiborska Gold gondole od danas uvodi specijalnu uslugu – branč u vazduhu.

Reč je o, kako se navodi, tradicionalnom zlatiborskom obroku u kome se nalaze suvomesnati proizvodi, domaća pita, domaći sokovi, rakija, voda, kafa i kolač – a u kojem putnici mogu da uživaju tokom vožnje gondolom. Obrok se služi u posebno obeleženim kabinama u terminima od 11 do 13 časova, na svakih 15 minuta, najavila je TO Zlatibor.

Kako se navodi u saopštenju, branč je namenjen za grupe od najmanje 2 osobe do maksimalno 6 osoba po kabini, a u ponudi su tri paketa branč obroka po cenama od 12.500 do 22.000 dinara. Taj najskuplji uključuje četiri platoa sa zlatiborskim zalogajima i celu pitu, kao i kolač i osveženje (sok, rakija, flašica vode, kafa) za sve putnike u kabini (plus poklon iznenađenja).

Branč u vazduhu vožnja traje sat vremena i izlazak je na istoj stanici gde i ulazak. Ukoliko putnici na branču odluče da izađu na vrhu Tornik, obezbeđen je povratak zasebnom kabinom bez čekanja, ne istom kojom su došli. U povratku, na međustanici putnici dobijaju čaj/kafu i kolač.

Cena pojedinačne karte za Gold gondolu je 1.200 dinara za odrasle, 650 za decu. Za više vožnji i u grupi od 20 i više ljudi može se računati na određen popust, a cena zakupa cele kabine (predviđene za maksimalno pet osoba) je 10.000 dinara.

Pročitajte još: