Foto: Nova.rs

Evo šta dobijaju svi putnici, a šta se plaća.

Dok predsednik Aleksandar Vučić u avionu za doručak jede kiflice i bombone, putnici Er Srbije (Air Serbia) imaju dosta skromniji doručak. Zapravo, teško da bi se ikakvim obrokom moglo nazvati ono što se služi na jutarnjim letovima – kao osveženje tokom puta putnici dobijaju samo po paketić sa dva keksa koja liče na noblice i flašicu vode.

Foto: Nova.rs

Mnogi slatkiš samo tutnu u džep na sedištu i nastave da dremaju, dok su oni koji ipak računaju na nekakav doručak upućeni takođe na džep u kojem ih čeka meni.

Foto: Nova.rs

Svi letovi Er Srbije uključuju besplatno osveženje koje se sastoji od vode i grickalica, navedeno je na sajtu kompanije, dok za one koji žele nešto ozbiljnije da prezalogaje u putu sastavljen poseban meni koji se plaća. To nije ni novo, ni tajna.

Pročitajte još:

Ipak, mnogi i ne znaju kakve su cene u vazduhu.

Kao najjeftinija opcija ispostavlja se mafin od 180 dinara, doduše za sendvič biste morali da izdvojite 540 dinara.

Foto: Nova.rs

*

Foto: Nova.rs

*

Foto: Nova.rs

Specijalna ponuda koja uključuje sendvič, sokić i nešto da se zasladite je 900 dinara, a ako ste raspoloženi za „žurku“, alkohol je na poslednjoj strani i ima mnogo više „kombinacija“ – a cene su do 10 evra odnosno 1.200 dinara.

Foto: Nova.rs

Ipak ćete samo kafu? To je 240 dinara, a mnogi će konstatovati da po nekim mestima u gradu plaćaju i više. Isto toliko je i flašica vode od pola litra.

***

Bonus video: Izbacivanje putnika iz Crne Gore, iz aviona u Švedskoj

Komentari

Svi komentari (6)