Šok račun s Jadrana: Turista ne veruje za šta je platio 70 evra

Putovanja 27. jun 202214:0943 komentara
Podeli:
Foto: Profimedia; preuzeto sa riportal.net.hr

Visoke cene na Jadranu već su godinama letnja zanimacija šokiranih turista, domaćih i stranih, ali račun koji je objavio čitalac Riportala, a preneo Jutrnji list nadmašio je sve dosadašnje hit cene Jadrana, jer su dva sendviča, dve kafe, koka kola i sok koštali oko 70 evra!

Revotirani čitalac Riportala poslao je redakciji tog medija račun koji iznosi neverovatnih 517 kuna, za tri osobe, bez ikakvog luksuza: dva sendviča, dve kafe i dva soka.

Pročitajte još:

Čitalac koji je poslao račun dodao kako na stolovima nema cenovnika i kaže kako bi se sigurno ustao i napustio lokal da je znao kolike su cene.

„Kavana je malo izdvojena od hotela i po ničemu se ne izdvaja od drugih kavana u Opatiji. Zato ne vidim neki poseban razlog ili posebnu ponudu na temelju koje bi ovako ‘derali’ ljude. Na stolovima nema cena, što možete videti i na fotografijama koje vam šaljem“, prepričava jučerašnju situaciju čitatelj Riportala.

Foto: Shutterstock

„Ne znam je li to prekršaj, ali svakako bi se ustali i otišli iz tog lokala da smo negde videli cene. Ista reakcija je bila i od ljudi koji su sedili sto do nas. Da je bar neki kvalitet. Još bismo razumjeli da smo tražili i dobili nekakav specijalitet, pa to i košta – ali dva prosečna sendviča od ćurećih prsa za 240 kn?? Za ne verovati! Za te novce mogli smo u Opatiji na pristojan ručak!“, ističe čitatelj Riportala (podaci poznati redakciji).

Možda je upravo ova priča podsetnik svima da pitaju cene pre nego što plate sendvič 120 kuna, zaključuje Jutarnji.

***

Bonus video: Prirodne lepote Crne Gore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar