Rafting Centar Drina-Tara, regionalni centar aktivnog odmora

Putovanja 26. avg. 202009:49 > 12:50
Podeli:
Rafting Tara
Foto:Promo

Smešten na obali reke, na obodima dva nacionalna parka - Sutjeske i Durmitora, Rafting Centar Drina-Tara u poslednje dve decenije gradi reputaciju najbolje destinacije za sve ljubitelje aktivnog odmora, kako u regionu, tako i u Evropi pa i širom sveta.

U proteklih nekoliko meseci celu planetu pogađa kriza, do sada neviđenih razmera, i svi smo svedoci teskih trenutaka na globalnom nivou. U Rafting Centru Drina-Tara, uz pridržavanje svih zvaničnih propisanih mera zaštite od virusa Covid19, boravkom u nadahnjujucoj prirodi, na obali reke, sa pozitivnim rafting adrenalinom, napunićete baterije i nesumnjivo smanjiti stres nagomilan proteklih meseci. Kamp raspolaže sa preko 100 bungalova izgrađenih u planinskom stilu, open space restoranom sa terasama koje se nadvijaju nad reku. Bez obzira da li ćete odabrati neku outdoor aktivnost ili ćete svoj odmor provesti samo boraveći u kampu, sigurno ćete se opustiti i dobro odmoriti.

Rafting Tara
Foto:Promo

Rafting Centar Drina-Tara iz godine u godinu unapređuje kvalitet svojih usluga i time kreira jedan novi brend za koji smo svi sada već čuli – rafting na Tari.

Rafting Tara
Foto:Promo

Aktivni odmor – Rafting, hiking, foto Jeep safari, kanjoning, planinarenje, vožnja kvadova, Zip Line….

Idealna lokacija Rafting Centra Drina-Tara omogućuje da, pored nezaobilaznog raftinga najlepšim delom reke Tare, provedete dan na hikingu u obilasku nekog od jezera u Nacinalnom parku Sutjeska, na kanjoningu u kanjonu reke Hrčavke ili Nevidio, u vožnjih kvadova po kanjonu Tare ili na planini Zelengori, planinarenju na vrh Maglića… Lista outdoor aktivnosti ovog rafting centra je prilično duga. Domaćini kažu da prosečan boravak kod njih traje dve noći, kao skraćeni rafting aranžman, ili tri noći sa dva dana aktivnosti u prirodi, ali ističu da je i sve više gostiju koji dolaze na sedam, pa i deset dana, na kompletan odmor. Sa domaćinima Rafting Centra Drina-Tara moguće je organizovati odmor onako vi isplanirate i kako vama odgovara.
Listu standardnih aranžmana možete pogledati na njihovom sajtu, OVDE.

Rafting Tara
Foto:Promo

Tradicionalna kuhinja na raftingu

Pored aktivnog odmora. Rafting Centar Drina-Tara je raj za hedoniste i ljubitelje domaće kuhinje. Hrana se priprema na licu mesta, na tradicionalni način, od organskih namirnica koje se uzgajaju u okolini ovog rafting centra. Moći ćete da probate teletinu ispod sača, domaći sir i skorup, domaću pršutu i pečenicu, teleću čorbu… spisak je dug, i njegovim kvalitetom su domaćini ponosni. Neretki su gosti koji se zbog ovakve kuhinje vraćaju na odmor baš ovde.

Rafting Tara
Foto:Promo

Rafting traje do polovine oktobra

U Rafting Centru Crina-Tara napominju da rafting ture i sve ostale aktivnosti u prirodi organizuju svaki dan, do polovine oktobra. Mnogi tvrde da je ovaj period idealan za aktivan odmor, najvise zbog toga sto je vreme blago, ni pretoplo, ni prehladno, nema guzve na putevima niti u kampu, a nove boje oslikavaju prirodu i oduzimaju dah. Za aranžmane u septembru i oktobru pripremili su i sprecijalne pogodnosti i popuste.
Septembar je takodje veoma pogodan za organizovanje team-building-a. Sve vise kompanija iz drzava u regionu odlucuje se da svoje zaposlene okupi na ovom mestu, u cilju unapredjivanja medjuljudskih odnosa, ali i odmora i potpunog uzivanja koje vredni ljudi zasluzuju. Ovaj kamp, u sklopu terasa nadvijenih nad samu reku Taru, poseduje konferencijsku salu namenjenu prezentacijama, promocijama i sastancima, sa modernom tv i audio opremom.

Komentari

Vaš komentar