Pitali smo ljude gde će prvo ići kad sve ovo prođe

Putovanja 31. dec. 202022:07
Podeli:
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Možda je jedino što ovih dana treba slaviti kraj nesrećne 2020. koja nas je naučila da svet može da stane u trenutku. Ipak, to ne znači da ne treba da imamo želje i planove za 2021. godinu.

Sudeći po anketi koju smo sproveli na društvenim mrežama, čitaoci portala Nova.rs već imaju ideju gde će prvo otići kad sve ovo prođe, a u njihovim odgovorima krije se jedna od najtužnijih posledica pandemije. Strašno nedostajanje najbližih.

Na svim tim lepim mestima koja zamišljamo i na kojima bismo voleli da se nađemo u 2021. godini, nismo sami. Uvek je to „Beč, kod brata“ ili „kod bake i deke na selo“ ili „s porodicom na more“. Neki i ne žele da putuju – čekaju nekog da im dođe.

Foto: Instagram

Neki samo žele da odu kući. Ili da pronađu novu kuću van granica Srbije, „što dalje odavde“, jer „ovde više mesta za nas nema“…

Foto: Instagram

More svi sanjamo, uprkos tome što su nam se ove godine nudili Neum i Albanija, a tu su i neka uzbudljiva putovanja iz prošlosti, koja nas drže normalnim ovih dana, jer bi jednom mogla da se ponove.

Foto: Instagram

 

Na kraju, toliko nam fale i neke smešne, male, svakodnevne stvari. Kafana. Neka gužvica. Bioskop. Koncert. Pa, i kancelarijski posao!

Foto: Instagram

I ma koliko ove želje bile male – sve dok ih imamo, dobro smo.

Foto: Instagram

*

Foto: Instagram

*

*

Foto: Instagram

*

Foto: Instagram

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar