Najlepši nudisti putuju svetom i slikaju se u moćnim pozama

Putovanja 03. Mar. 202123:08 > 07:12
Share:
Foto: mediadrumworld.com / silkyronthe/ Profimedia

Prelepi par nudista jednom nedeljno društvene mreže časti fotkom s neke od top turističkih destinacija. Da, uglavnom poziraju goli.

Igrači Silke (29) iz Genta i Kiran (27) iz Glasgova počeli su da putuju u maju 2019. i kažu da ih je egzibicionizam “proradio” nakon što su se goli kupali pod vodopadom i osetili slobodu bez odeće.  Odlučili su da svakog petka kače fotografiju na kojoj poziraju goli na mestu u kojem se trenutno nalaze, a spojivši lepotu izvajanog ljudskog tela i egzotiku putovanja s energijom zaljubljenosti brzo su postali jedan od omiljenih parova Instagrama.

Silke i Kiran su oboje plesači, upoznali su se dok su zajedno radili za plesnu kompaniju u Španiji početkom 2018. godine. Zaljubili su se, kažu, na prvi pogled.

“Posle samo tri meseca poznanstva, odlučili smo da kad nam isteknu ugovori, samo krenemo na put i vidimo gde će nas odvesti”, ispričali su za Daily Mail.

A vodio ih je u pravcu Azije, gde je i joga inspirisala sklad njihovih tela u najčudnijim pozama – na jednoj slici Silke stoji na leđima svog partnera, sa desnom nogom uzdignutom visoko iznad ramena; na drugoj balansira na Kiranovom ramenu…

S obzirom na to da se fotografišu i na nekim od omiljenih turističkih mesta, često imaju i publiku, a reakcije su od početka bile pozitivne, šzto ih je učvrstilo u ideji da na ovaj način promovišu lepotu ljudskog tela.

Uostalom, pogledajte kako to rade.


*


*


*


*


*


*

*

*


*

Bonus video

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Your comment