Najjeftiniji smeštaj koji se može naći na Kopu za otvaranje sezone

Putovanja 25. nov. 202114:14
Podeli:
Foto: Shutterstock

Kopaonik se sprema za Ski opening, staze se već pune snegom, a ako vam je tek sad palo na pamet da biste mogli sebi da priuštite produženi ski vikend na startu sezone - evo koje su najpovoljnije opcije.

Na Kopu je juče aktiviran sistem za veštačko osnežavanje, a ovogodišnja manifestacija Ski opening na Kopaoniku, startuje 9. decembra i trajaće do 12. decembra 2021. godine. Proverili smo koji je najjeftiniji smeštaj dostupan u tom periodu.

Preko Airbnb-a prosek cena slobodnog smeštaja za ta četiri dana je 93 evra, mada je najviše onih koji se iznajmljuju za 50-70 evra. Naravno, sve zavisi od kapaciteta i lokacije.

Tako, na primer, kućica koja se iznajmljuje za 50 evra po noćenju nalazi se na 4km od centra i 2km od najbliže ski staze, a ima čak osam ležaja – zvuči prilično povoljno, jer ispadne tek nešto više od 6 evra po osobi. S druge strane, apartman za dvoje od 65 evra.

Pročitajte još:

Našli smo i slobodan apartman u centru za četvoro za 40 evra, ali i jedan u vikend naselju koji se naplaćuje 31 evro po noćenju – što znači manje od 10 evra po osobi.

Što se tiče hotelskog smeštaja, najpovoljnije što se trenutno može naći na Bookingu je dvokrevetna soba na tri noćenja s doručkom za oko 8.500 dinara (73 evra), što izađe malo manje od 20 evra po osobi za noć.

Tokom ski openinga važiće popust u visini od 30 % na pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne karte koje se kupe i koriste u vreme trajanja ski openinga, kao i za karte za sve vrste zabavnih sadržaja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar