putovanja uskrs
Foto: Shutterstock, Nova.rs, Profimedia

Beč od 89 evra, Venecija – 115.

Uskršnji praznici se bliže, pa je dobro znati koje evropske gradove možemo da obiđemo tokom slobodnih dana, ali i koliko to košta.

Venecija od 115 evra

Spojte lepo i korisno – obiđite i provedite lepe trenutke u romantičnoj Veneciji i šopingujte kao nekada kada se išlo u Trst da se kupi najbolja garderoba i popije italijanski espresso… Situacija se u Italiji vraća na staro, te je dobra ideja praznike provesti tamo. Severna Italija sa posetom Venecije, Padove i Verone može da se preko agencije Dream Land rezerviše za od 115 evra.

U pitanju je cena za paket aranžman po osobi i obuhvata autobuski prevoz, smeštaj i obilaske. Smeštaj je u hotelu sa tri zvezdice, putovanje traje pet dana, odnosno dve noći sa doručkom, a termin je od 22. do 26. aprila 2022.

Beč od 89 evra

Praznici u Beču za Uskrs preko agencije Viva travel mogu da se provedu za 89 evra po osobi. U pitanju su dva noćenja s doručkom u hotelu sa tri zvezdice, a aranžman ukupno traje od 22. do 26. aprila. Pored smeštaja ova cena obuhvata i autobuski prevoz i obilaske. U cenu nije uračunato međunarodno zdravstveno osiguranje sa pokrićem za kovid za ceo period boravka, kao ni ulaznice i fakultativni izleti.

Pročitajte još:

Prag od 109

Preko agencije Felix travel Prag sa posetom Drezdenu i Karlovim varima možete da nađete za 109 evra. U pitanju je paket aranžman od šest dana, od 21. do 26. aprila, i obuhvata autobuski prevoz i smeštaj na bazi tri noćenja sa doručkom.

Cena standardno ne obuhvata individualne troškove putnika, kao ni fakultativne izlete u Karlove vari (25 evra za odrasle i 15 deca do 12 godina), posetu Drezdenu (30 evra odrasli, 20 evra deca do 12 godina), krstarenje Vltavom (10 evra), međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

Trebinje od 79 evra

Od 21. do 24. aprila za praznike možete da posetite i Trebinje, čuveni Grad sunca. Cena u agenciji Argus Tours je 79 evra po osobi, a obuhvata prevoz autobusom, dva noćenja s doručkom u hotelu u Trebinju, kao i usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja.

Budimpešta od 79 evra

Preko agencije Travelland paket aranžman po osobi za Budimpeštu iznosi 79 evra za period od 22. do 25. aprila.

Paket aranžman obuhvata prevoz autobusom, smeštaj u Budimpešti (dva noćenja sa doručkom), obilaske prema programu, kao i troškove organizacije i vođenja aranžmana i usluge licenciranog pratioca grupe.

Cena aranžmana ne obuhvata ulaznice i fakultativne izlete, individualne troškove.

BONUS VIDEO: Putovanje najvećim brodom na svetu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram