Krit
Krit; Foto: Ralf Adler / imageBROKER / Profimedia

Ko bi rekao da će jedna šala izazvati takvu dramu na društvenim mrežama.

„Već drugo veče Grčka televizija ne prenosi naše košarkaške utakmice, a pušta neke druge. E, pa, braćo Grci, ide toalet papir u WC šolju“, napisao je jedan srpski turista u okviru grupe „Live from Greece“.

I verovatno nije ni slutio da će pokrenuti veliku raspravu na mrežama.

Naime, ispostavilo se da je mnogima molba grčkih ugostitelja da se toalet papir ne baca u WC šolju najblaže rečeno problematična.

Iako je prilično uobičajena na letovanju, a potpuno je jasno i zašto je upućena, ima onih koji nikako ne mogu da se naviknu da toalet papir bacaju u kanticu u kupatilu, ali i onih koji redovno krše pravilo.

„Ne znam ima li mi išta gadnije“, komentariše jedna tviterašica, a neki su čak podelili da će zbog toga „ozbiljno razmisliti o privatnom smeštaju u Grčkoj ikada više“.

S druge strane, javljaju se i mnogi kako bi objasnili da postoji dobar razlog za to pravilo te da je otpušavanje WC-a daleko gadnije, dok trećima nikako nije jasno „kako je to moguće u 21. veku“.

A, u odgovorima na inicijalan post, bilo je i onih koji su imali ideje o tome kako da se Grcima bolje napakosti – ubacivanjem i nekih drugih stvari u WC šolju, a kad je video da je priča otišla predaleko, ponovo se oglasio i autor.

Pročitajte još:

„Ovako, ovaj post je šaljive prirode, žalosno je što to moram da naglasim. Idem redovno na letovanje u Grčku, obožavam njihovo more. Volim ljude i poštujem sva pravila. A drago mi je što je više od 3.000 ljudi za sada shvatilo moj post kako treba. A ovim ostalim poručujem da se više opuste i zabavljaju a ako i to ne mogu jednostavno nek zaobiđu post i ćao“, napisao je.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)