Koliko košta smeštaj u popularnim domaćim turističkim centrima ako razmišljate da za slobodne dane za Sretenje odete negde na mini-odmor?

Dan državnosti biće obeležen 15. i 16. februara, u četvrtak i petak. I kad se ti dani spoje sa vikendom, dobijamo četiri neradna dana, a ako ste u prilici, možete da nalepite još koji. Za mnoge će to biti idealna prilika da zbrišu negde na mini-odmor. I kakve su cene smeštaja za top destinacije u Srbiji?

Divčibare

Mnogi za odmor biraju Divčibare jer ova planina pruža razne aktivnosti, prilično se turistički razvila u poslednje vreme, a nije skupa kao Kopaonik i Zlatibor.

Foto: Shutterstock

Preko agnencije Supernova Travel možete da uhvatite popust do 15 odsto za hotel Maljen sa dve zvezdice i hotel Divčibare sa tri zvezdice.

Recimo, u hotelu Divčibare polupansion po osobi je 5.200 dinara i na to imate popust od 10 odsto za boravak od pet do sedam noćenja.

Zlatibor

Preko agencije Odeon, u hotelu sa četiri zvezdice na Zlatiboru sa popustom od 20 odsto tri noćenja i polupansion za dvoje bi vas koštali oko 580 evra.

Foto: Shutterstock

Stara planina

Na Staroj planini možete da boravite u hotelu sa četiri zvezdice sa popustom od 10 odsto.

Inače, kako pokazuje Booking, tamo je polupansion i tri noćenja za dvoje oko 90.000 dinara.

Zlatar

Što se tiče apartmanskog smeštaja, na Zlataru kod Nove varoši možete da iznajmite vikendicu za 30 evra po danu uz polupansion.

Pročitajte još:

Rudnik

View this post on Instagram

A post shared by Rudnik (@planina_rudnik)

Noćenje s doručkom u vikendici na Rudniku košta 27 evra po osobi, dok je polupansion 36 evra.

Sokobanja

Najam apartmana samo za noćenje po danu u Sokobanji može da se nađe za 35 evra.

Tara

Iznajmljivanje vikendica na Tari po noći košta od 40 evra, a cena za one veće za više osoba je u proseku 60 evra. Naravno, luskuzniji privatni smeštaj u brvnarama u prirodi ide i do 150 evra za noć.

Foto: Shutterstock

Sve to su naravno samo okvirni primeri koji mogu da vam budu vodič ukoliko razmišljate da rezervišete smeštaj i odmorite se negde nekoliko dana.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare