Foto: Promo

Luksuzna i jedinstvena destinacija u samom srcu Bokokotorskog zaliva, Portonovi, ovog leta bila je epicentar najzanimljivijih dešavanja i mesto susreta turista iz celog sveta.

U proteklim mesecima, na ulicama popularnog odmarališta mogli su se čuti najrazličitiji jezici iz celog sveta, a kafići, barovi i restorani vrveli su od turista iz Amerike, Zapadne Evrope, Turske, Kazahstana, ali i iz čitavog regiona.

Pored turističkih poseta, Portonovi je zbog dobre lokacije i ambijenta prepoznat kao idealna destinacija za produžene vikende, ali i za život na obali Jadrana, zbog čega važi i za odličnu soluciju za kupovinu nekretnina, objašnjava rukovoditeljka odeljenja za marketing i komunikacije Portonovi rizorta, Adrijana Husić.

Foto: Promo

„Mi ne nudimo klasičan hotelski smeštaj, već stanove, apartmane i vile koje su veoma privlačne turistima koji dolaze na duži boravak, ali i onima koji su tu na nekoliko dana. Bez obzira na koji vremenski period dolaze, našim klijentima su komfor i uživanje zagarantovani. Takođe, dobar provod i nezaboravne uspomene bili su neizostavni, a za njih su se pobrinuli nastupi brojnih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda, kao i razne druge manifestacije“, ističe Husić.

Tapasake klub u One&Only Portonovi hotelu ugostio je najpoznatija imena svetske DJ scene – Mahmut Orhan, Mark Knight i DJ Hugel bili su zaduženi za najbolje žurke ove sezone na primorju. Pored njih, veliku zainteresovanost izazvali su i nastupi pevačica Sare Jo, Angelline, Zoe Kida i Nike Turković, kao i koncert Sergeja Ćetkovića u Portonovom.

Foto: Promo

Takođe, vrele dane na obali Jadrana posebno su obeležile i internacionalne regate Bari – Herceg Novi, kao i Portonovi regata „Bokeška ostrva“. One Life Rally bio je razlog da se svi fanovi najluksuznijih automobila okupe na ulicama prestižnog naselja.

Foto: Promo

Pored toga, interaktivni performans slikarke Svetlane Ninković, kao i izložba poznatog crnogorskog umetnika, Romana Đuranovića, oduševili su sve ljubitelje umetnosti. Uz sve to, niz stalnih aktivnosti, poput joge u zalazak sunca i turističkih tura po čitavom zalivu, doprinele su da gostima Portonovog letnji meseci budu za pamćenje.

Foto: Promo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)