medeni mesec putovanje
Foto:shutterstock

Od Venecije do Balija

Ako ste se nedavno venčali, pa razmišljate gde biste mogli da proslavite slatki početak svog braka, tu su primamljive ponude za romantična putovanja. U pitanju su destinacije koje parovi najčešće biraju za medeni mesec.

U skladu sa afinititeima i finansijama možete da planirate put na Bali, Selšele, da odaberete krstarenje grčkim ostrvima ili da obiđete Pariz ili Veneciju.

Krstarenje Egejom

Preko agencije Mayak Tours možete da odaberete romantično krstarenje Egejskim morem. Tura obuhvata Atinu, Mikonos, Kušadasi, Patmos, Rodos, Krit, Santorini.

Foto: Shuterstock

Cena za program od četiri dana je 297 evra po osobi i obuhvata brodski prevoz, lučke takse i tri puna pansiona u unutrašnjoj kabini. Takođe, u cenu su uračunate napojnice, all inclusive paket pića po pravilima brodske kompanije, transfer od nove luke u Mikonosu do centra grada, svečana večera uz kapetanovu zdravicu, celodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa muzikom uživo, korišćenje biblioteke, fitnes centra, bazena, ležaljki na palubama, saune, peškira, predstave u pozorištu, sportske aktivnosti, izleti tokom krstarenja…

Polasci su 17. i 24. oktobra.

Pročitajte još:

Cena za program od pet dana je 463 evra po osobi, a polasci su 21. i 28. oktobra.

U cenu nisu uračunati tretmani u velnes centru i kozmetički tretmani, usluge medicinskog osoblja na brodu, obavezno putno i zdravstveno osiguranje, obavezan brzi antigenski test ne stariji od 24 h,

Venecija i severna Italija

Preko agencije Rapsody Travel možete da uživate udvoje u Veneciji i drugim gradovima severne Italije – Lido di Jezolo, Verona, Sirmione, Padova, Vićenca… Paket-aranžman traje pet dana, a polazak je 10. novembra.

Foto:shutterstock

Cena je 99 evra po osobi. U nju su uključeni autobuski prevoz i dva noćenja sa doručkom u hotelu u mestu Lido di Jezolo.

Program ne uključuje putničko i zdravstveno osiguranje – od osam do 12 evra, boravišnu taksu, fakultativne izlete (obilazak Verone i Sirmionea je 25 evra, obilazak Padove i Vićence je 20 evra, obilazak Venecije sa uključenom kartom za brod je 20 evra).

Sejšeli

Preko agencije Filip Travel možete na medeni mesec na Sejšele. Cena za polaske u oktobru po osobi je od 1.086 evra i obuhvata avio-prevoz i smeštaj u hotelu na bazi noćenja s doručkom. U pitanju je paket-aranžman od sedam noćenja, tj. osam dana.

Foto:shutterstock

Polupansion košta 1.360 evra po osobi.

Transfer od aerodroma do hotela i nazad nije uključen u cenu.

Bali

Preko agencije Manga Trip možete na prelepi Bali. U pitanju je putovanje u Ubud i Nusa Dui od 3. do 14. januara 2023. Cena za aranžman od 12 dana, odnosno devet noći je od 1.899 evra po osobi.

Foto:shutterstock

Aranžman obuhvata povratnu avio-kartu, sve transfere, smeštaj u Ubudu u hotelu sa četiri zvezdice na bazi četiri noćenja sa doručkom, smeštaj u mestu Nusa Dui u hotelu sa pet zvezdica na bazi pet noćenja sa doručkom, PCR testiranje na kovid po sletanju na Bali i PCR testiranje tokom trećeg dana boravka.

Aranžman ne obuhvata vizu za Indoneziju koja se dobija po sletanju na aerodrom na Baliju (okvirna cena je 33 evra), individualne troškove, obavezno međunarodno putno osiguranje sa kovid 19 pokrićem.

Pariz

Preko agencije Viva Travel možete na medeni mesec u Pariz. Polazak je 27. decembra, a cena je 369 evra po osobi. U nju su uračunati autobuski prevoz, tri noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice u Parizu i jedno noćenje sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice u Pragu.

Foto:shutterstock

U cenu nisu uključeni međunarodno zdravstveno osiguranje sa pokrićem na kovid, ulaznice i fakultativni izleti (vožnja brodom Vltavom je 15 evra, krstarenje Senom je 20 evra, dvorac Versaj je 55 evra, muzej Luvr je 50 evra).

BONUS VIDEO: Prelepi Bondi bazeni u Tihom okeanu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar