Hit ponude za antistres vikend u Srbiji

Putovanja 09. okt. 202117:48 > 17:52
Podeli:
spa vikend
Foto: Yuri Arcurs / Tetra Images / Profimedia

Aktuelna situacija s koronom nam možda ne dozvoljava da spakujemo kofere i krenemo na putovanje iz snova, ali možemo sebi da priuštimo bar neki antistres vikend u nekom lepom kraju Srbije.

Svi imamo nagomilanog stresa na ramenima, briga i strahova, pa bi vikend bekstvo u neku prirodu uz spa tretman moglo da bude dobar način za „pridizanje“. A, ispostaviće se, ne mora ni da bude skupo – ako malo pročeprkate po sajtovima s kuponima i popustima (Kupoman, Kupi me, Grupovina i sličnim), videćete da se većina ponuda u delu Putovanja ovih dana oslanja na spa centre.

Čisto za primer, izabrali smo pet atraktivnih aranžmana na koje smo naišli, a koji zvuče kao da bi mogli da pomognu da malo ponegujemo sebe i neku dragu osobu u ovim nezgodnim vremenima.

Tiski cvet u Novom Bečeju

Po ceni od 6.400 dinara za noćenje sa polupansionom za dve osobe dobijate i korišćenje spa centra (bazen, saune, tepidarijum) u hotelu Tiski cvet u Novom Bečeju. Tu vam je na raspolaganju veliki bazen sa termomineralnom vodom, finska sauna, infracrvena sauna, bazen sa masažom sa termomineralnom vodom i tepidarijumi. Termomineralna voda je, navodi se, izuzetnog kvaliteta, i „pomaže u borbi protiv štetnih bakterija i virusa, poboljšava protok krvi i olakšava izbacivanje toksina, podstiče prokrvljenost, pospešuje metabolizam, ubrzava varenje i pomaže normalizaciju nervnog sistema, ublažava tegobe reumatskih bolesti, deluje blagotvorno protiv bolesti kože, pomaže kod sportskih povreda i ukupne fizičke spreme“.

Hotel Zen u Nišu

Za 8.000 dinara za noćenje za dvoje sa doručkom dobijate i dekoraciju sobe, piće dobrodošlice, kao i spa sadržaj (bazen, đakuzi, sauna, fitness).

Tu možete da se „restartujete“ u finskoj sauni, đakuziju ili na nekoj od masaža, a pozvani ste i na fitnes.

Pročitajte još:

Red Passion u Beogradu

Za 3.900 dinara dobijate možete da dobijete spa romantični paket za dve osobe u VIP spa apartmanu „Red Passion“ u Beogradu. U tu cenu, uz gratis parking, uključeno je noćenje za dvoje u apartmanu sa đakuzijem, sauna, tepidarijum, slana soba.

Klimatizovani apartman sadrži spavaću sobu, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i kuvalom, kao i kupatilo sa hidromasažnom kadom i tušem.

Apartman raspolaže velnes zonom sa hidromasažnom kadom i saunom.

Bućkanje na Rudniku

Dva noćenje za dvoje uz celodnevno korišćenje dva bazena u fensi vili Etna na obroncima planine Rudnik koštaju 4.990 dinara. Pored prostranog restorana i luksuzno opremljenih soba, kompleks se sastoji i iz velnes centra sa velikom hidromasažnom (đakuzi) kadom, zatvorenim bazenom (sa turbo-džet uređajem) u kojem je temperature vode minimum 32°C i dva bazena na otvorenom, a tu je i velika bašta s malim jezerom sa vodopadom.

Luks ugođaj na Kopu

Pravi luks velnes odmor na najpopularnijoj planini obećavaju Mujen LUX apartmani na Kopaoniku. Po ceni od 5.990 dinara dobijate dva noćenja za dve osobe u ovom smeštaju. Wellness & Spa centar je uređen u orijentalnom stilu i sadrži tursko kupatilo, infracrvenu saunu, finsku saunu, tepidarium (tople keramičke klupe), đakuzi kade, zatvoreni bazen sa turbo džetom, pogodan za plivanje, opuštanje i masažu. Ipak, ova punda važi za radne dane, pa ako imate mini-odmor, to je idealna prilika.

***

BONUS VIDEO Gostilje – srpska dolina vodopada

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar