Podeli

Aktuelna situacija s koronom nam možda ne dozvoljava da spakujemo kofere i krenemo na putovanje iz snova, ali možemo sebi da priuštimo bar neki antistres vikend u nekom lepom kraju Srbije.

Svi imamo nagomilanog stresa na ramenima, briga i strahova, pa bi vikend bekstvo u neku prirodu uz spa tretman moglo da bude dobar način za “pridizanje”. A, ispostaviće se, ne mora ni da bude skupo – ako malo pročeprkate po sajtovima s kuponima i popustima (Kupoman, Kupi me, Grupovina i sličnim), videćete da se većina ponuda u delu Putovanja ovih dana oslanja na spa centre.

Čisto za primer, izabrali smo pet atraktivnih aranžmana na koje smo naišli, a koji zvuče kao da bi mogli da pomognu da malo ponegujemo sebe i neku dragu osobu u ovim nezgodnim vremenima.

Tiski cvet u toploj termomineralnoj vodi

U cenu od 6.400 dinara uključeno je noćenje sa polupansionom u hotelu Tiski cvet u Novom Bečeju uz korišćenje spa centra, gde vam je na raspolaganju veliki bazen sa termomineralnom vodom, finska sauna, infracrvena sauna, bazen sa masažom sa termomineralnom vodom i tepidarijumi. Termomineralna voda je, navodi se, izuzetnog kvaliteta, i “pomaže u borbi protiv štetnih bakterija i virusa, poboljšava protok krvi i olakšava izbacivanje toksina, podstiče prokrvljenost, pospešuje metabolizam, ubrzava varenje i pomaže normalizaciju nervnog sistema, ublažava tegobe reumatskih bolesti, deluje blagotvorno protiv bolesti kože, pomaže kod sportskih povreda i ukupne fizičke spreme”.

Zen u Nišu

I hotel Zen u Nišu dao je specijalnu ponudu za parove – za 6.490 dinara imaju noćenje za dvoje sa doručkom, sav spa sadržaj im je na raspolaganju, a dobija se i piće dobrodošlice. Tu možete da se “restartujete” u finskoj sauni, đakuziju ili na nekoj od masaža, a pozvani ste i na fitnes.

Luks ugođaj na Kopu

Pravi luks velnes odmor na najpopularnijoj planini obećavaju Mujen LUX apartmani na Kopaoniku. Dva noćenja za dvoje uz neograničeno korišćenje spa centra i prelep pogled na obronke Kopa preko kupona koštaju 6.990 dinara. Wellness & Spa centar je uređen u orijentalnom stilu i sadrži tursko kupatilo, infracrvenu saunu, finsku saunu, tepidarium (tople keramičke klupe), đakuzi kade, zatvoreni bazen sa turbo džetom, pogodan za plivanje, opuštanje i masažu.

Pročitajte još:

Bućkanje na Rudniku

Dva noćenje za dvoje uz celodnevno korišćenje dva bazena u fensi vili Etna na obroncima planine Rudnik po ceni od 4.990 dinara. Pored prostranog restorana, i luksuzno opremljenih soba, kompleks se sastoji i iz wellness centra sa velikom hidromasažnom (đakuzi) kadom, zatvorenim bazenom (sa turbo-džet uređajem) u kojem je temperature vode minimum 32°C i dva bazena na otvorenom, a tu je i velika bašta s malim jezerom sa vodopadom.

Zlatiborski luks spa paket

Možda u ovom nizu 10.900 dinara za spa paket zlatiborske vile Barović zvuči puno, ali računajte da je to cena za dva noćenja u apartmanu za dve osobe uz korišćenje spa centra (džakuzi, sauna, tople klupe, tursko kupatilo). Vila je smeštena nadomak centra i jezera, a gostima je na raspolaganju i bazen sa staklenim krovom.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar