Rasprodaja Splav po bagatelnoj ceni
Foto: Među Nama

Airbnb je otkrio 10 nekretnina koje su dobile najviše lajkova na njihovoj Instagram stranici u 2021. godini – a jedna se nalazi u Beogradu!

Na desetom mestu, nalazi se istorijska kuća u Džorždiji, u SAD. Jedinstveno imanje je nekada bilo dom dvojice guvernera Džordžije, a prepuno je bogate istorije.

Deveto mesto po broju lajkova zauzima vikendica u Meksiku. Ova građevina na sprat okružena je drvećem i blizu je planinskih sela Mineral del Čiko i Mineral del Monte.

Na osmom mestu je seoska vila sa bazenom u Francuskoj. Okružena vekovnim hrastovima, ova tradicionalna kuća datira iz 18. veka, ali su je renoviranjem pretvorili u moderni, šik smešaj.

Sedmo mesto je „naše gore list“. Spektakularna splav-kućica na Savi oduševila je ljude širom sveta, što nije ni čudo jer izgleda sjajno i pruža provod i odmor na reci.

Na šestom mestu je vila u Tulumu u Meksiku. Airbnb ovu nekretninu opisuje kao prekrasnu modernu vilu koju karakterišu čiste linije, otvoreni prostori i ogromni prozori.

Kućica na drvetu u Oregonu zauzela je peto mesto. Smeštena je u imanju sa pet hektara stare privatne šume i nudi dve otvorene terase, okružene visokim borovima.

Četvrto mesto je zauzela vikendica u Vermontu, izgrađean 1968. godine. Nlazi se nekoliko minuta od planine Burk i jezera Viloubi.

U top tri je još jedna vikendica u Kaliforniji, smeštena visoko u sekvojama Monte Rija, pruža pogled iz ptičje perspektive na staru šumu koja okružuje imanje.

Na drugom mestu je neverovatna kućica na drvetu u državi Njujork. Nalazi se u drveću u blizini u rezervatu od 40 jutara.

I konačno, prvo mesto zauzima svetla vikendica u Juti, u planinama Zajon, sa pogledom koji oduzima dah. Nije ni čudo što je upravo to fotografija sa najviše lajkova  na svetu.

***

Bonus video: Bondi bazeni Sidnej Tihi ocean

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram