Foto: Aleksandar Tomic / Alamy / Alamy / Profimedia

Šta vi mislite - ima li ljubav veze sa stepenom obrazovanja?

Na Tviteru je postalo viralno jedno kontroverzno pitanje: da li je moguće da fakultetski obrazovana žena voli fizičkog radnika?

To se zapitao jedan korisnik ove društvene mreže i izazvao žestoku raspravu.

„Moguće je, ja sam bila u vezi sa fizičkim radnikom, ali njima nije moguće da poštuju taj odnos i da cene naš rad. Što se mene tiče, nije mi smetalo ništa ni nedostatak formalnog obrazovanja, ali da je pametan, vredan, sposoban, samouveren“, napisala je jedna žena.

„Moja drugarica uskoro brani doktorat. Njen muž i dalje konobar. I ne vidim da im išta fali“, dodala je druga.

„Da moguće je, ali nisu istih interesovanja što dovodi do razlaza,postoji mogućnost da ostvare uspeh u vezi ali ali ali male su šanse“, bilo je jedno suprotno mišljenje.

„Moji su živeli u braku 40 god. Moj otac bravar i autolimar a majka ekonomista. Koliko je knjiga moj otac pročitao i koliko znanja nosio to mojoj majci fakultet samo nije mogao da pruži. Pisao je i pesme, pevao i voleo život, dok se majka oslanjala samo na naučeno i sigurno“, primetila je žena.

Pročitajte još:

„Kad, tad dođe do razdora. Ako žena radi u svojoj struci, teško da će muškarac tolerisati njenu društvenu sredinu. Ako ona ne radi u struci, bice nezadovoljna što je zbog njega žrtvovala sebe. Ne podcenjujem nikog , ali za zajednički život treba imati sličnosti u svim sferama“, smatra jedna korisnica.

„Uopšte nije stvar u obrazovanju, već u inteligenciji. Nađu se ljudi slične inteligencije. Pri čemu fakultet ne znači da je neko inteligentan, niti nedostatak istog da neko nije inteligentan. Eto tako“, glasio je suprotan stav.

„Takvog čoveka ne mozes da izvedeš među svoje prijatelje. Poješće ga“, dodao je autor objave.

Šta vi mislite – ima li ljubav veze sa stepenom obrazovanja?

***

BONUS VIDEO: TOP 5 najdužih brakova na estradi

Komentari

Svi komentari (5)