Rajan Rejnolds
Rajan Rejnolds; Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mislili ste da slavni holivudski parovi u izolaciji konačno mogu da se posvete sebi, da se opuste i danima ne izlaze iz kreveta testirajući filmske scene vođenja ljubavi? Rajan Rejnolds, koji je u karantinu sa "pet žena", rasturiće vam te fantazije.

Rajan Rejnolds je inače poznat po mračnom smislu za humor, posebno kad je u pitanju njegova porodica. A sada, kad je u izolaciji sa pet žena – suprugom Blejk Lajvli, njihove tri ćerke i taštom – inspiracija dostiže maksimum.

Kad ga je Stiven Kolbert pozvao da se uključi u njegov Late Show: At Home edition, popularni glumac imao je mnogo toga da kaže o svom iskustvu.

O tašti „sve najlepše“.

„Ona je spasilac. Neverovatno je zadovoljstvo što je tu. Ona to još ne zna, ali ona je hrana za slučaj da ovo postane ozbiljno“, našalio se Rejnolds, a u najgorem scenariju, kaže: „Neću se ustručavati ni da pojedem decu“.

U međuvremenu, igra se sa ćerkicama. Kaže ne nedostaje mu muško društvo, uživa da radi „stvari za devojčice“.

„One vole da prave haljinice. One žele da nose jarko roze ceo dan. Tako sam i ja jutros pravio za njih haljine od papirnih maramica“, pohvalio se glumac, a na pitanje šta radi u slobodno vreme, spremno odgovara: „Uglavnom pijem“.

 

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli su još sredinom marta donirali milion dolara humanitarnim organizacijama koje pomažu ugroženom stanovništvu da prebrodi krizu, a 400.000 dolara uputili su njujorškim bolnicama.

„Čuvajte svoja tela i srca. Ostavite mesta za radost. Pozovite nekog ko je u izolaciji i potrebno mu je da se poveže s nekim“, poručio je Rejnolds.

Pratite nas i na društvenim mrežama: