Tom Henks i Rita Vilson
Tom Henks i Rita Vilson; Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Tom Henks i Rita Vilson su jedan od retkih skladnih parova u Holivudu. U braku su već 32 godine, nikad se nisu našli usred nekog skandala i generalno su miljenici publike. Henks je u nekoliko navrata podelio u čemu je tajna uspešnog braka.

Iako bismo svi voleli da postoji neka tajna formula za uspeh u ljubavi i braku, istina je da je svaki par drugačiji. Međutim, neka uopštena pravila važe za svakoga, a Tom Henks je kroz godine u više navrata govorio o tome u čemu je njegova i Ritina tajna.

Podržavajte jedno drugo

Kroz sve ove godine, Tom i Rita su prošli kroz sve i svašta, ali su u svakoj situaciji bili jedno drugom najveća podrška. Kada je osvojio Oskara 1994, Henks se na bini zahvalio Riti:

„Ovde sam samo zahvaljujući tome što mi žena sa kojom provodim život svakodnevno pokazuje šta znači prava ljubav“.

I Tom je, takođe, uvek bio tu za nju. Kada joj je dijagnostikovan rak dojke 2015, Vilson je priznala da se brinula kako će njen suprug reagovati na to i kako će im njena bolest uticati na brak. Međutim, kako sama kaže, on joj je bio najveća podrška u tim trenucima.

„Sve što mogu da uradim jeste da se poklonim pred hrabrošću koju ima moja žena“, poručio je glumac nakon svega.

Volite partnera baš ovakvog kakav jeste

Normalno je da postoje neke mane koje će vas ponekad nervirati kod partnera. Ko kaže da to nije istina – laže. Međutim, jako je važno da se, na kraju dana, volite međusobno, sa svim vašim vrlinama i manama, i kroz sve promene koje život sa sobom nosi. Tako Henks često naglašava koliko ceni što ga Rita voli u svim njegovim fazama:

„Ova žena me je volela kad sam bio debeo, i kad sam bio mršav. Volela me je ćelavog, i volela me je sa kosom. Ova žena me voli, u to sam siguran. I zbog toga sam srećan čovek“.

Ne zaboravite na male stvari

„Nas dvoje delimo vezu koja prevazilazi izraze kao što su supruga, ili devojka, ili majka moje dece. Ne mogu da zamislim život bez nje. Često joj ostavljam poruke pored telefona ili negde u kuhinji. Poželim joj lep dan ili nešto slično tome. Kucam joj te poruke na mašini za kucanje. Takođe, imam naviku da joj šaljem foto-izveštaj svakog dana. Slikam sve oko sebe kad nismo zajedno: šta sam jeo, koga sam sreo, na čemu sam radio. Mislim da joj se to dopada“, rekao je Henks.

Izgleda da je u sitnicama tajna.