Samanta i Aron Tejlor Džonson
Foto: CHRIS DELMAS / AFP / Profimedia

Kad je Samanta Luis Tejlor stigla na audiciju za film Nowhere Boy 2008. godine, bila je vrlo uzbuđena. Bio je to prvi dugometražni film koji je trebalo da režira. Očekivala je da će na audiciji videti brojne dvojnike Džona Lenona, ali ne i čoveka svoga života.

Jedan od kandidata za glavnu rolu u tom polubiografskom filmu o tinejdžerskim godinama Džona Lenona bio je 18-godišnji Aron Džonson. A on, kad je na setu ugledao Sem, bio je uveren da će se jednog dana oženiti njom. Ali nju nije obavestio o svojim planovima.

glumački par
Foto: HUT / The Photo One / Profimedia

„Tačno se sećam trenutka kad sam je prvi put ugledao. Znam tačno što je nosila. Imala je belu bluzu koju još uvek ima u ormaru, a koju obožavam“, otkrio je glumac u jednom razgovoru za Harper’s Baazar.

Sem je tada imala 41 godinu, propali brak s trgovcem umetninama Džejom Džoplingom i dvoje dece. Imala je i veliku želju da uspe u filmskom biznisu nakon dugogodišnje i vrlo uspešne karijere likovne umetnice čija su dela visila u muzejima širom sveta.

Aron je dobio ulogu, a ostalo je, kažu, istorija.

Iako su svi tokom snimanja primetili snažnu hemiju između rediteljke i glavnog glumca, niko nije reagovao. Ponašali su se vrlo profesionalno. Ali kad je pala poslednja klapa, Aron je odlučio da je vreme da nešto učini. Obavestio je Sem da će postati njegova supruga.

Pročitajte još:

„Kad smo završili snimanje, rekao mi je da će se oženiti sa mnom. A nikad nismo bili ni na sastanku niti smo se ikad poljubili“, rekla je jednom prilikom Samanta.

Zaprosio ju je tačno godinu dana od trenutka kad su se upoznali, a sudbonosno da izgovorili su 21. juna 2012. godine u Babington Hausu u Somersetu pred najužom porodicom i prijateljima. Međusobno su spojili prezimena i oboje ih promenili u Tejlor-Džonson, a u međuvremenu su postali roditelji dve devojčice.

Pitaju se mnogi šta je tajna njihove veze.

Ljubav, kažu. Zajedno rade sve što mogu – zajedno su i napisali scenario za film A Million Pieces, a u poslednjih 10 godina nisu bili odvojeni duže od dva do tri dana.

Iako o svojoj intimi ne govore često u medijima niti je dele na društvenim mrežama, vrlo su posvećeni jedno drugom, a na crvenom tepihu se vidi koliko nežan odnos imaju.

I da, Sem i Aron, koji su u braku od 2012. godine, a u vezi nešto više od 11 godina, svaki dan kažu jedno drugom da se vole.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Instagram

Facebook

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar