Jednom se nisam udala
Odbegla mlada; Foto: Sunset Box / Allpix Press / Profimedia

"Jednom se nisam udala..." - tim rečima je jedna Mira započela svoju ispovest na Twitteru i inicirala pravu riznicu bizarnih razloga zbog kojih su Srpkinje izgovarale konačno "ne" muškarcima koje su volele.

„Jednom se nisam udala jer mi je njegova mama pet puta ponovila da on mnogo voli pileću džigericu za doručak i da ona ustaje svako jutro u pet da bi mu ispržila svežu za doručak“, napisala je tviterašica, a u odgovorima na njen post mogu se naći još čudnija iskustva s muškarcima i njihovim mamama.

„Jednom se nisam udala jer smo peti put tog meseca tražili njegovu mamu na Dunavu, kad god joj se nešto ne svidi ona ode da se baci. Prošlo 20 godina, još je živa“.

„Jednom se nisam udala zato što sam imala veće škole od tadašnjeg dečka, pa je njegova mama raskinula sa mnom“.

„Jednom se nisam udala, kad sam saznala da mu mama seče nokte na nogama“.

Pročitajte još:

„Jednom se nisam udala, jer kada smo našli stan je rekao da će dva dana spavati kod kuće, pa dva dana kod nas, pa po malo iznositi garderobu da se keva navikne“.

Nekad nije bio problem u mami. Samo u njemu i njegovim vizijama.

„Jednom se nisam udala sa 24 jer mi je posle tri meseca veze rekao: ‘Ajde kad ćeš da diplomiraš, svi drugovi su mi se poženili. Posle 12. puta smaranja pitala sam ga: Je l’ si trudan?“

„Jednom se nisam udala jer mi je rekao da prolazi kroz razne faze, jer sazreva, a imao je 37 godina u tom trenutku. Ne zameram, samo se nisam udala“.

„Jednom se nisam udala jer mi je predložio da živimo u vikendici njegovih roditelja i „bavimo se“ izdavanjem soba. Van sezone bi (8 meseci) gledali jedno u drugo, jer žive duše nema, a deca bi nam bila đaci pešaci!“

„Jednom se nisam udala, jer je na semaforu skoro udario ciganče prosjaka, naslađe na svetu, da bi ga oterao. Drugi put se nisam udala, jer je taj tražio da se preselim kod njega u drugi grad, to mu se podrazumevalo“.

„Jer je hteo vikendicu na Dunavu da leti pravimo džemove, zimnicu i ajvar, jer ima veliku rodbinu pa kad ih posećujemo zimi, da svakom ponesemo po par tegli. Na moje pitanje: a zar na odmoru ne treba i ja da odmaram, odgovor je glasio: spavaćemo i odmorićemo se kad umremo.“

Tu je i čitav spektar „viših sila“.

„Jednom se nisam udala za dečka boli glava, fin, lep, visok, imućan, i njegova majka me na prvu zavolela. On se zvao Ivica. A ja Marica. A još sam pamtila ono školsko zlostavljanje Ivica i Marica, Ivica i Marica… Pamtim i sad“.

Pročitajte još:

„Jednom se nisam udala jer sam shvatila da imam tek 18 godina i da ustvari ne znam ni jaja da spremim“.

A neke od žena u svojoj ljubavnoj istoriji imaju debakle koje pokrivaju sve ponuđene razloge za raskid.

„Prvi put se nisam udala jer je on dobio studentsku vizu, a ja nisam i krenulo bombardovanje i ja raskinula jer mi se činilo fer. Drugi put zato što nisam mogla da shvatim da se sestri daje novac da najmi stan sa dečkom dok on živi kod roditelja i pobogu pa ne možemo na more. Treći put se nisam udala jer je prigovarao što se ne družim sa njegovom mamom. Bivša je pravila ajvar sa njom. Četvrti put se nisam udala, jer smo kratko bili zajedno, pa sam pitala u kom svojstvu je taj prsten. Gospodin se nije dao pomesti pa me ipak ozenio 6 godina kasnije, posto smo o svemu prethodno detaljno popricali.

Ipak, nije baš sve tako komplikovano.

„Jednom sam se oženio jer smo se dogovorili u dve reči da radi svako kako mu se hoće i evo od 2007. baš tako radimo i sve je potaman“, napisao je jedan tviteraš.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram