stari par
Ilustracija; Foto: Mulayam Singh / Alamy / Alamy / Profimedia

Vera je imala samo 18 godina kad je u bolnici srela zgodnog inženjera koji se upravo bio vratio iz Drugog svetskog rata. Ljubav je bljesnula u trenutku, a i danas, 72 godine kasnije, sija istom snagom.

Vera danas ima 90 godina, njen suprug Mel 95. Zabavljali su se četiri godine, a već 68 su u braku. I dalje se gledaju i grle kao na početku veze, što je britanska fotografkinja Sujata Setia pokušala da zabeleži svojim objektivom.

Posted by But Natural Photography on Уторак, 22. септембар 2020.

„Kao fotograf i vizuelni pripovedač, uvek učim svoje učenike da traže priče koje nam daju nadu i obećanje večne ljubavi“, rekla je za magazin Bored Panda.

Ova je svakako jedna od tih.

„Želela sam ga u trenutku kad sam ga videla – i dobila sam ga“, otkrila joj je Vera, smeškajući se i crveneći. Mel se našalio kako njihova veza traje duže od „doživotne robije“. Vera se nije naljutila, pozirali su u odeći za venčanje.

Pročitajte još:

Kad ih je fotografkinja tokom snimanja pitala za tajnu dugog uspešnog braka, spremno su odgovorili: „Moraš da mu se posvetiš. I da uvek stojite jedno uz drugo“.

Mnogo toga su Mel i Vera prošli zajedno, a sada ih je pandemija koronavirusa udaljila od dece, unuka i praunuka. Ipak, i dalje imaju jedno drugo, a smatraju da je to što su se našli najveća sreća u životu.

Posted by But Natural Photography on Уторак, 22. септембар 2020.

*

Posted by But Natural Photography on Уторак, 22. септембар 2020.

*

*

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram