život u autobusu
Renoviranje ih je koštalo oko 15.000 dolara; Foto: Profimedia.rs

Prodali su sve što su imali, umalo izbegli bankrot, počeli da žive u autobusu, a sada tvrde da se nikada ne bi vratili starom životu.

Toni Mekvej (34) i njen suprug Majkl (31) iz Bilingsa u američkoj državi Minesoti vodili su nekada uspešan biznis s teretanama, imali su kuću na tri sprata i divan auto. Ali nisu bili srećni. Onda su jednom prilikom u proleće 2015. godine pogledali video u kom je prikazano renoviranje autobusa kako bi se prilagodio za život u njemu.

Pročitajte još:

Tada su počeli da istražuju o zanimljivim kućama na točkovima. Samo dva meseca kasnije prodali su skoro sve što su imali i našli kupce i za kuću i porodični biznis, a kupili su i polovan autobus za nešto manje od 5.000 dolara.

Ipak, dogovor oko prodaje je propao, pa su Toni i Majkl doslovno bili pred bankrotom. Da bi sastavili kraj s krajem, morali su pola godine da žive kod rodbine. Ipak, ovo ih nije odvratilo od novog stila života koji su odabrali za sebe.

život u autobusu
Bili su na ivici bankrota; Foto: Profimedia.rs

Konačno su u decembru 2018. uspeli da prodaju kuću i posao s teretanama, pa su posle svega mogli da se raduju životu na točkovima. Svoj autobus nazvali su Oliver, i u njega uložili 15.000 dolara. Otad njih dvoje žive svoj san i kažu da se ni za živu glavu ne bi vratili starom životu.

život u autobusu
Ostvarili su san da žive na točkovima; Foto: Profimedia.rs

*

Život na točkovima
Život na točkovima; Foto: Profimedia.rs

*

Život na točkovima
Život na točkovima; Foto: Profimedia.rs

*

Život na točkovima
Život na točkovima; Foto: Profimedia.rs