Urnebesni oglas za auto: Bolje da prodam nego da ga zapalim

Lifestyle 25. jul. 202015:44
Podeli:
Chevrolet Cruze oglas
Foto: Polovniautomobili.com

Ne znamo čemu se nada vlasnik Chevrolet Cruza koji je postavio oglas za prodaju svog automobila, ali ako ništa drugo mnoge je zasmejao do suza.

Ne baš niska cena garantuje ludu zabavu za budućeg kupca „aždaje“ Chevrolet Cruze 1.6 LT Plus iz 2012. bar sudeći po oglasu koji je postavljen na domaći sajt za prodaju automobila.

„Prvi sam vlasnik, prava je kilometraža, ako nekom smeta mogu časkom da je korigujem. Prodajem polovan auto i ne može posle 265.000 km da izgleda kao nov jer znam kakav je bio u salonu. Prodajem ga jer mi se smučio, stalno mi se kvari u poslednje vreme i nemam više živaca za njega.

Pročitajte još:

Bolje da ga prodam nego da ga zapalim. Mrzi me da nabrajam šta sam mu sve menjao i koliko mi je para satrala kršina.

Delova retko gde ima, a i kad nađem koštaju kao da vozim avion, a ne auto, a tako i troši – kad na otvorenom troši oko osam litara ja od sreće skačem, po gradu bolje da ne znate koliko troši -treba mi cisterna da je vučem sa sobom. Ima ugrađen plin, ali ne smem da vozim na plin jer sam zbog plina već jednom radio glavu motora na 105.000. Ne mogu više, nemam više ni para ni živaca za njega, nisam valjda osuđen da se sa njim do groba rvem.

Niko neće ni da ga ukrade, ni lopovi ga neće. Nemam živaca da ga slikam više niti imam nameru da ga perem, takav je kakav je, smučio mi se. Da je dobar ne bi bio ovde gde jeste“, piše u oglasu.

Prodavcu želimo sreću i da nam javi da li je prodao svoju „muku“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar