Konstrakta Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Začuđujuće, intrigantno i uzbudljivo - to su samo neki od komentara strane Jutjub scene na pesmu kojha će predstavljati Srbiju na Evroviziji. Fanovi s raznih strana jedva su dočekali da preslušaju "In corpore sano" i, zapravo, ništa im nije jasno, ali im se sviđa.

Da je Konstrakta i publiku u inostranstvu ostavila bez daha, kao i domaću, pokazuju mnogi Jutjub snimci u kojima jutjuberi reaguju na srpsku pesmu za Evroviziju.

Pročitajte još:

Iako je srpski jezik većini posmatrača nerazumljiv, sudeći po pozitivnim komentarima, izgleda da je Ana Đurić uspela da prenese gledaocima univerzalnu poruku – mada većina misli da se u pesmi radi o pandemiji, dok ostali s osmehom hvataju koreografiju i pitaju: „Ok, šta se ovo upravo dešava?“

Belgijski jutjuber koji stoji iza kanala Eurovision Talk opisuje Konstraktin nastup kao hipnotički i uzbudljv doživljaj.

„Šokiran sam, ovaj nastup je nešto što šokira i iznenađuje, a teško je danas biti zapanjen nekom izvedbom jer je uglavnom sve već viđeno“, rekao je.

Celokupan performans opisuje kao perfekciju.

Endi, sa kanala Eurovoxx, ne može da skine pogled sa očiju pevačice i pita se da li pranje ruku ima neku povezanost sa trenutnom pandemijom koja je pogodila ceo svet.

Ocenjuje sve kao vrlo neobično audio-vizuelno umetničko iskustvo, za koje je siguran da će izazvati mnoga podeljena mišljenja.

Džud sa svog kanala Eurovision with Jude Kennedy ne može da dođe do reči od čuđenja, pozdravlja gledaoce na nespretnom srpskom i odmah se baca u pevanje.

Kaže da je neočekivano prijatno iznenađen i sve vreme prati ritam muzike.

***

Bonus video: paparazo lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare