Jučerašnji sneg ponovo je izazvao haos na putevima širom Srbije - naravno i na neočišćenim ulicama Beograda. Na Zvezdari je zabeležen sudar zbog nemogućnosti vozača da ukoči u neočišćenoj ulici.

Na snimku se vidi vozilo koje proklizava nekoliko metara, a zbog nemogućnosti da se zaustavi, udara u parkiran automobil.

Ovaj snimak se pojavio na Tviteru, gde je izazvao brojne reakcije.

Pročitajte još:

„Samo ko danas nije vozio po neočišćenim ulicama Beograda može da pametujem. Ovaj vozač nije imao nikakve šanse da se izvadi iz ove situacije. Sneg je suv, lako se utaba u glatku, gotovu staklenu površinu. Sa novim zimskim gumama ljudi nisu uspevali na ravnom kolovozu da krenu“.

„Sastanak kluba vlasnika letnjih guma“.

„U komentarima svi krivi samo nije Vesić lažov i služba za čišćenje snega. Vučić uzima 60 odsto u prvom krugu uz ovakve komentare na račun čoveka koji je proklizao na ledu i napravio štetu i sebi i drugom“.

„Sve vreme noga na kocnici, nije probao da smota levo ili desno. Tockovi stoje u istom pravcu. Ne kapiram. Bolje da udari Q7 nego ivicnjak?“

„Zaleteo se i očekuje kocnice da odrade posao. Dok je driftao u stranu dosta je sporije išao, kada ga je ispravio dosta je ubrzao. Mislim da bi na polaganju trebalo da bude barem teorijski kako postupiti u ovakvoj situaciji“, bili su komentari ljudi.

Inače, juče je došlo do nekoliko saobraćajnih nezgoda zbog snega.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Teretno vozilo se prevrnulo na auto-putu od Pećinaca ka Beogradu i potpuno blokirao jednu kolovznu traku ka prestonici.

Pet vozila je učestvovalo u udesu na magistralnom putu kod Požege.

Autobus se zaglavio u Žarkovu, nasred ulice, jer nije mogao dalje da nastavi svoj put. Autobus na liniji 70, koji ide od Bežanije do RK Ikea, sleteo je sa puta, a kako prenose, putnici su dalje morali da nastave pešice.

Kolaps je nastao i u naselju Braće Jerković, ispod crvenog solitera. Kako su objavili na stranici „Moj Beograd“ nekoliko autobusa ostalo je zaglavljeno u rupi. Takođe, objavljeno je i da je jedan autobus sleteo sa Mladenovačkog puta.

Dva autobusa koja prevoze putnike na liniji 18 proklizala su na uglu Darvinove i Bulevara Peke Dapčevića, dok su se trole zaglavile na uglu Svetogorske i Takovske.

***

Bonus video: Gužva na autoputu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar