TikTok fenomen: 16 godina i četiri miliona dolara u banci

Lifestyle 26. nov. 202019:16
Podeli:
Čarli Damelio
Foto: CrownMedia/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čarli Damelio ima 16 godina, živi u Konektikatu i za godinu dana je napravila imperiju na TikToku koja joj je inkasirala oko četiri miliona dolara. Na toj mreži prati je 100 miliona ljudi.

Čarli se našla na listi 40 najuticajnijih ljudi mlađih od 40 godina na svetu sajta Fortune, „Washington Post“ je proglasio za kraljicu društvenih mreža, a Dženifer Lopez je poželela da baš ova tinejdžerka bude u šou Super Bowl. I to nije sve.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by charli d’amelio (@charlidamelio)

Zbog jednog incidenta uspela je da izgubi pola miliona pratilaca, ali ih je brzo povratila i to skoro dvostruko više. Zašto? U videu u kom večera s porodicom je uvredila kuvara kog plaća.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by charli d’amelio (@charlidamelio)

„Život kao da nije realan. Tko je čudno kad pomislim da sam pre malo više od godinu dana bila u Konektikatu i išla u školu, nisma radila ništa, a sad živi u Los Anđelesu“, napisala je Čarli.

Pročitajte još:

Svoju slavu na TikToku ona je iskoristila za čitav niz unosnih poslova – lansirala je podkast, razradila svoj Jutjub kanal i najavila ugovor o knjizi.

A sve je počelo 2019. kad je Čarli na TikTok počela da postavlja videe u kojima đuska uz pesme koje su se dobro kotirale na trendovima te društvene mreže.

Od tada do danas je u posao ubacila kompletnu porodicu koja takođe zarađuje dosta novca zahvaljujući različitim kanalima na društvenim mrežama, pa ih zovu virtualni Kardašijani.

*

Bonus video:

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar